Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Gledatelji negoduju: Ovo je prevara, glasovanje je trajalo kraće

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/6
27.04.2018.
u 09:52

Nakon što je sinoć odlukom gledatelja iz BB kuće iznenada izbačen Bogo, ti isti gledatelji oglasili su se na Facebooku ovog realityja i ljutiti su zbog takvog razvoja događaja

Big Brother sinoć je iznenadio stanare, ali i gledatelje iznenadnim izbacivanjem jednog od stanara. Antonija Blaće ušla je u kuću i zatražila Nikolu Sedlara Bogu da je napusti.

Publika nije dobro primila ovu vijest i u komentarima na Facebookovoj stranici ovog RTL-ova realityja jasno je dala do znanja kako
i dalje vjeruje da je cijeli show velika namještaljka. Negodovalo se oko toga što je glasovanje trajalo kraće, a gledatelji o tome nisu bili obaviješteni. Kažu kako većina publike glasa nedjeljom i smatraju da je ovo nepravedno i prema stanarima i prema gledateljima.

 

 

– Ma daj, koja namještaljka, katastrofa! Neću više ni sekunde pogledati, očajni ste! Izbacujete Bogu koji je spontan, neiskvaren i vjerujem da je miljenik dosta gledatelja samo zato što je ušao naknadno u kuću. Bogo je pobjednik i to moralni. Stvarno sam ljutita i razočarana ovakvim scenarijem. Sve je namješteno da i slijepac vidi, katastrofa – bili su neki od brojnih komentara. 

Gledatelji su zaključili kako će u finalu sigurno biti Lucija i Ana te Antonio.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
10:26 27.04.2018.

Cjelu noc nisam spavo zbog toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije