Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Novo iznenađenje: još jedan stanar večeras je napustio kuću!

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/3
27.04.2018.
u 00:17

Prije dnevne emisije Antonija je ušla u kuću i stanarima rekla kako kuću napušta Bogo. On se tako na brzinu morao pozdraviti sa stanarima, a svojoj simpatiji Anezi kazao je kako će je čekati.

Big Brother je u večerašnjoj emisiji uživo stanarima priredio još jedno iznenađenje. Prije dnevne emisije Antonija Blaće je ušla u kuću i stanarima rekla kako kuću napušta Bogo. On se tako na brzinu morao pozdraviti sa stanarima, a svojoj simpatiji Anezi kazao je kako će je čekati. 

Osim loše vijesti Antonija je najavila i jednu dobru. Večeras ćemo doznati i petog finalista. Tko će to biti objavit će na poseban način nakon dnevne emisije. 

U drugom dijelu emisije uživo Big Brother prvo je pozvao Antonija u ispovjedaonicu i rekao mu da mora izabrati jednog stanara kojeg će direktno nominirati. On je u bivšoj tajnoj kući izabrao Marinovu sliku, iz razloga jer se ne slaže dobro s njim. Lidija je skinula Tominu sliku, te je rekla da se s njim nije dobro slagala. Orky je izabrao Anezi, iako mu je draga, no Lucija i Ana su mu draže. No, prije nego smo doznali koga će Bojan izabrati između Ane i Lucije, RTL je prekinuo emisiju uživo i odluku o finalistu odgodio za sutra.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
06:47 27.04.2018.

Nisam znao da Večernji podržava "zoološki vrt" u ovom obliku !? Vhaauuu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije