Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više je otkrivala nego pokrivala

Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!'

Foto: Facebook
1/13
29.11.2021.
u 08:36

Neki su bili oduševljeni Majinim outfitom, dok su drugi pak ostali zgroženi izdanjem u kojem se pjevačica pojavila u prime-time formatu na televiziji.

Pjevačica Maja Šuput (42) sinoć je ponovno izazvala pozornost svojom odjevnom kombinacijom u Supertalentu. Naime, Maja se u drugoj polufinalnoj emisiji pojavila u upečatljivoj rozoj haljini koja je mnogima rasplamsala maštu.

Haljina je bila sačinjena od velikih cvjetova koji su pokrivali samo strateška mjesta, a sve je bilo spojeno prozirnim dijelovima ispod kojih se nije naziralo donje rublje. 

"Literally blooming. Doslovno cvjetam za 2. polufinalnu emisiju Supertalenta 📺", napisala je Maja u opisu fotografije koja je izazvala golemu pozornost gledatelja na društvenim mrežama. Reakcije su i ovog puta podijeljene. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Neki su bili oduševljeni Majinim outfitom, dok su drugi ostali zgroženi izdanjem u kojem se pjevačica pojavila u prime-time formatu na televiziji. 

"Mogla si doći i u tangama, dno dna", "Obožavam ruže, ali, Majo, pa ovu emisiju gledaju i djeca, gdje ti je pamet bila?", "Ovo je van svake pameti", "Meni je simpatična, ali večeras ajme. Golotinja", "Neki nemaju srama, novac udari u glavu. Za novac sve, jadno baš", nizali su se komentari nezadovoljnih gledatelja. 

Ipak bilo je i onih koji su Maji uputili samo komplimente. "Jedna, jedina i neponovljiva! To je ona! Bravo Majo", "Divno", "Predivna", "Ti si super i sve ti dobro stoji", "Predobro izgledaš", poručili su joj zadovoljni pratitelji na službenoj Facebook stranici.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

Komentara 35

DU
Deleted user
09:38 29.11.2021.

a zasto gledate tu paradu kica i jeftinjole? pa suputica zivi od klikova i sponzora, samo ignorirajte pa da vidite kako ce opet u dubai zaradjivat.

DO
domazl
10:32 29.11.2021.

Nisam protiv bedastoća, svaka ima svoje mjesto i vrijeme. Ali ovo je totalno neukusno, promašeno.

AN
ANNY
09:44 29.11.2021.

Kič, koji ide uz nju. Samo nedostaje "šank".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije