Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC TOP 30

Lana Jurčević, Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro prošli dalje

lana jurčević
Foto: Facebook
1/6
08.12.2014.
u 12:03

Samo će glasovi čitatelja portala Vecernji.hr od petka do ponedjeljka odlučivati koja nova pjesma ulazi u CMC Top 30...

Od ovog vikenda na našem portalu možete glasovati za novi prijedlog koji će se naći na CMC Top 30 – nacionalnoj top-ljestvici.

Samo će glasovi čitatelja portala Vecernji.hr od petka do ponedjeljka odlučivati koja nova pjesma ulazi u CMC Top 30.

Ovoga puta dalje su prošli Lana Jurčević i njen novi singl “Hollywood” koji Lana naziva ženskom himnom, a nastao je u suradnji s Fayom, D. Dumančićem i B. Đurđevićem te pjesma “Ružmarin” koju izvode Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro.

Nagradna igra

Dobitnici CD-a  “Na dobro vam došao Božić” glazbenice Anđele osvojili su Martina Lehkec, Vlatka Bertić i Tomislav Lebar.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
papanman
10:14 06.12.2014.

Hollywood super pjesma; bravo Lana samo tako nastavi :)

VI
VisAVis2
12:01 07.12.2014.

Nažalost, sve ovo je smeće na kvadrat. Samo Thompson i kvit. Jedino njegove pjesme izazivaju navalu adrenalina i stanje koje je opisao još Tolstoj, te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa sakupljaju mnogo pristalica, ali i ljutih protivnika! Sve ovo od Lana i Shomi je remake stranih ritmova, nerazumljive i nepjevljive skladbe i ritmovi, koje bez videa (i njihovog izgleda) ne bi značile niti vrijedile ama baš ništa. Zec i Škoro nažalost spram Perkovića, su osobe hendikepiranih glasovnih mogućnosti, pa je žalostno za takve očekivati valjane glasove. Hollywood je žalosno smeće i po nazivu i po temi i po muzikalnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije