Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nateklo mu koljeno

Giuliano vježbao za Ples sa zvijezdama pa se ozlijedio

Giuliano
PR fotografija
30.10.2013.
u 17:23

– Ovih dana su plesni treninzi sve naporniji, a kad pogledam unatrag, shvatim da već tjednima nismo napravili ni dana pauze pa i nije čudno što me je koljeno zaboljelo – rekao je pjevač

Giuliano i njegova partnerica Marija Marinčić najozbiljnije se pripremaju za sudjelovanje u novoj sezoni emisije „Ples sa zvijezdama“ i neumorno vježbaju već dulje od mjesec dana. Svakodnevne plesne probe koje nerijetko traju i više od četiri sata rezultirale su oticanjem Giulianova desnog koljena.

– To je stara boljka, koljeno sam operirao prije desetak godina zbog lošeg starta tijekom nogometne utakmice. Ovih dana su plesni treninzi sve naporniji, a kad pogledam unatrag, shvatim da već tjednima nismo napravili ni dana pauze pa i nije čudno što me je koljeno zaboljelo. Sreća da nije i prije. Nadam se da neće postati ozbiljnije, sezona samo što nije započela. Uložili smo veliki trud i rad, ponekad pomislim da sam puno naučio, a onda kad vidim profesionalce, čini mi se da mi i ne ide toliko dobro... Veselim se suboti i prvoj emisiji, samo neka koljeno izdrži, rekao je Giuliano.

>>Giuliano: Djetinjstvo sam proveo hvatajući gušterice po kvartu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije