Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni nalaz

George Michael umro je prirodnom smrću

George Michael
Foto: Pixsell
1/3
07.03.2017.
u 15:06

Prvi obdukcijski nalaz objavljen je 30. prosinca ali policija je tražila da se nalaz ponovi jer su vjerovali da je pjevač preminuo pod sumnjivim okolnostima

George Michael umro je prirodnom smrću, stoji u obdukcijskom izvješću patologa Darrena Saltera objavljenom u ponedjeljak.

Salter kaže, kako je pjevač koji je preminuo na Božić u svom domu, imao poteškoća sa srcem, točnije dilatacijsku kardiomiopatiju koja predstavlja disfunkciju miokarda koja može dovesti do zatajenja srca, te Salter navodi da je pjevač imao i problema s jetrom.

Ovo je konačna obdukcija, prva je obavljena 30. prosinca i policija je tu obdukciju proglasila nepotpunom jer su vjerovali da je pjevač preminuo pod sumnjivim okolnostima.

Zbog toga je bio ispitan i njegov dečko Fadi Fawaz koji je na Božić ujutro i pronašao Georgea mrtvog u krevetu.

>>George Michael bit će pokopan tek u ožujku

>>George Michael: Život pun hitova i incidenata

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
18:47 07.03.2017.

rip bio je odličan pjevač

NN
NS-neighbor
16:43 07.03.2017.

Kako neko može umreti prirodnom smrću sa 53 godine ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije