Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU SE NALAZI

George Michael bit će pokopan tek u ožujku

George Michael
Foto: Pixsell
1/3
06.02.2017.
u 15:42

Bez obzira na testove policija je otklonila sve sumnje da je netko odgovoran za Georgeovu smrt.

Legendarni pjevač George Michael neće biti pokopan još barem mjesec dana, kada će biti poznati rezultati toksikološke analize.

- U sličnim situacijama ti su testovi trajali dva mjeseca, pa očekujem da bi analiza mogla potrajati do kraja veljače - kazao je izvor za The Sun.

Bez obzira na testove policija je otklonila sve sumnje da je netko odgovoran za Georgeovu smrt. Jučer su konačno otklonili sumnju s Georgeovog dečka Fadija Fawaza, no još uvijek nije poznat uzrok smrti. Pjevačev rođak Andros Georgiou još je prošlog mjeseca kazao kako pretpostavlja da se George predozirao koktelom droga.

- Teške droge došle su glave. Mislim da je uzeo nešto što je uz antidepresive i alkohol bila smrtonosna kombinacija - kazao je Georgiou.

Da je George bio ovisan o teškim drogama potvrdio je i Paul Stag, koji je bio u vezi s Michaelom punih devet godina - od 2004. do 2013. Po njegovim riječima George je koristio GHB, poznat i kao "Tekući G". kako piše The Sun, izgleda da pop zvijezda nije mogla voditi ljubav bez te droge.

>>George Michael: Život pun hitova i incidenata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije