Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludi doček

Gdje to poznate Hrvatice idu za Novu?

poznate hrvatice
Foto: Goran Matijašec/Kolaž
1/6
15.12.2015.
u 11:14

Iva Jerković, Aleksandra Dojčinović, Andrea Andrassy i Kristina Bradač znaju gdje će dočekati Novu godinu

Još uvijek ne znate gdje provesti Novu godinu? Nemojte puno razmišljati i dođite na najluđu zabavu u gradu! Hypo centar i ove godine za vas priprema nezaboravan doček Nove godine.

Očekuje vas spektakularna atmosfera kakvu još niste doživjeli uz neograničenu konzumaciju hrane i pića iz bogatog menija. Limitirani broj all inclusive ulaznica po cijeni od 250, odnosno 350 kn možete kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Novu 2016. godinu u Hypo centru dočekat će i brojne poznate Hrvatice među kojima su i Iva Jerković, Aleksandra Dojčinović, Andrea Andrassy i Kristina Bradač.

Na najboljem novogodišnjem tulumu u Zagrebu zabavljat će vas DJ Bizzo Bodega, Blacksoul, Ressless, Superfine i Daniel Turk. Uletite u Novu 2016. uz Mashup, funky, groovy, disco, hip hop i R'n'B ritmove. Organizatori su se pobrinuli da uz bogati sadržaj, glamurozno osvjetljenje i vrhunsku glazbu tulum traje do jutra, a vi ponesite osmijeh i opaku pozitivu. 

>>Za doček Nove godine Zdravko Čolić će zaraditi 100.000 eura, evo koliko će ostali

Komentara 2

GM
Gusta magla
11:47 15.12.2015.

Ja nisam poznata hrvatica pa cu biti doma...

BR
brukic
12:28 15.12.2015.

sve jedna poznatija od druge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije