Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u mirom životu

Gary Oldman: Dani kad sam živio divlje su iza mene!

gary oldman
reuters
26.02.2012.
u 12:18

Poznati britanski glumac priznaje kako je posebno uzbuđen zbog svoje prve nominacije za Oscara.

Intrigantni britanski glumac ove godine nominiran za Oscara Gary Oldman (53) progovorio je o svojim poročnim danima.

 

- Ženio sam se četiri puta, još više puta liječio od alkoholizma, bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, vodio žestoku borbu s bivšom suprugom za skrbništvo nad sinovima. Teški dani sad su iza mene, našao sam svoj mir.

Glumac je ove godine prvi put nominiran za Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu ' Tinker Tailor Soldier Spy' .

- Nisma to očekivao. Uživam otkad sam doznao za nominaciju, lepršam dok mogu, našalio se Oldman koji je bio u braku i sa Umom Turman. Danas je ponosni tata trojice sinova  Alfija, 23, Gullivera, 14 i  Charlija, 13. Prije četiri godine u Santa Barbari oženio je britansku glazbenicu Alexandru Edenbrough (34) s kojom živi u Los Angelesu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije