Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vijestima

Gaf voditeljice HRT-a: 'Sve se više spominje i lambada soj virusa'

Foto: HRT
1/8
07.07.2021.
u 11:58

Naime, Glavan Budija rekla je kako se u svijetu trenutačno sve više govori o lambada soju koronavirusa, no riječ je zapravo o lambda soju.

U jutarnjem programu HRT-a voditeljica Ana Glavan Budija imala je gaf. Niame, Glavan Budija rekla je kako se u svijetu trenutačno sve više govori o lambada soju koronavirusa. 

"Raste broj novih slučajeva uzrokovanih ponajviše delta-sojem virusa, ali sve se više spominje i lambada soj, koji je prvi put otkriven još prošle godine u zemljama Južne Amerike", kazala je voditeljica u Vijestima. Riječ je ipak bila o lambda-soju virusa.  

Osim toga, nekoliko sekundi kasnije omakla joj se i pogreška u eteru te je umjesto u svijetu kazala u svitu

Video možete pogledati na servisu HRT i u emisiji "Vijesti" od 7:00 sati.

Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar OEF - Adminov neuspjeh br. 260
OEF - Adminov neuspjeh br. 260
12:09 07.07.2021.

Ja sam čuo da se sprema dosad najsmrtonosniji - Macarena soj. Navodno će najviše napadati Stožeraše i sve koji zagovaraju Covid teror i cijepljenje.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:56 07.07.2021.

Alfa, beta, gama, delta, epsilon, zeta, eta, theta, iota, kapa, lambda... Kako stvari idu, farmaceutska mafija i duboka drzava ce vrlo brzo potrositi grcki alfabet, pa ce nam onda vjerojatno zatrebati i "lambada"... sve dok mafija ne postigne potpunu procijepljenost odnosno potpunu glupost i intelektualnu otupljenost, u cijelom svitu...

Avatar ajeto
ajeto
12:43 07.07.2021.

Inzulin je otkriven prije navale šećerne bolesti.Znači prvo lijek pa bolest.Opet mulja farmacija.Tko sije sojeve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije