Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Gabrijela iz 'Života na vagi' otkrila što danas jede nakon što je skinula 100 kg, a što je skroz izbacila

Gabrijela Crnjac
Foto: RTL
1/7
19.07.2023.
u 11:19

U show je ušla s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju je nakon showa nastavila održavati. Gabrijela Crnjac je sada otkrila što se nalazi na njenom jelovniku, a koju namirnicu je potpuno prekrižila.

Kandidatkinja prve sezone showa 'Život na vagi', Gabrijela Crnjac (30) u kratkom je roku, u showu, uspjela skinuti stotinjak kilograma. U show je ušla s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju je nakon showa nastavila održavati.
Gabrijela je sada otkrila što se nalazi na njenom jelovniku, a koju namirnicu je potpuno prekrižila. 

- Iz prehrane sam jedino izbacila kruh, isključivo iz razloga što mi je to najdraža namirnica i teško se kontroliram. Svu ostalu hranu si priuštim kada želim. Kada mi se jede sladoled, pojedem ga. Kada mi se jede burek, pojedem ga. Ne branim si ništa, ali pazim kada i koju količinu ću jesti. Jelovnik mi se bazira na 80% mesa i povrća, a 20 % svega ostaloga - kazala je za RTL.hr

Gabrijela se podvrgnula operaciji uklanjanja viška kože, a priznala je i da planira i druge estetske korekcije. 

- Iskreno, jako dugo razmišljala sam o operaciji uklanjanja viška kože, dosta prije nego što sam došla do svoga cilja. Imala sam sreću što sam upoznala i ostvarila suradnju s vrhunskim kirurgom dr. Damirom Juranićem, koji mi je od prvog razgovora pristupio prvenstveno kao prijatelj, a onda i kao profesionalac u svome poslu. Operaciju smo dogovorili i obavili u relativno kratkom periodu, tako da nije bilo mjesta panici. Objasnio mi je cijeli proces, korak po korak te upozorio na moguće komplikacije. Dr. Juranić je velik čovjek, velik kirurg i uskoro nastavljamo s drugim operacijama - izjavila je. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Podsjetimo, Gabrijelu je na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci pohvalila i voditeljica showa Marijana Batinić te podijelila njezine tadašnje rezultate.

- Sjećate li se naše Gabi iz prve sezone? Spomenula sam ju u finalu Života na vagi. Nismo se neko vrijeme čule, pa mi je poslala sličicu. Gabi ti si čudo, inspiracija svima nama, dokaz da je sve moguće kad odlučimo vjerovati u sebe - napisala je voditeljica showa u svojim objavama na Instagram storyju.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije