Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrzitelji kupaćih

Nives Celzijus: 'Nitko nije bio zabrinut zbog toga što će reći djeca'

Foto: Instagram
1/9
06.08.2019.
u 11:29

Na Instagramu je objavila fotku u kupaćem kostimu, a to se nije svidjelo jednoj njezinoj pratiteljici koja joj je odlučila prigovoriti.

Iako se možda čini da je Nives Celzijus već navikla na negativne komentare svojih pratitelja na društvenim mrežama, ponovno je odlučila odgovoriti hejterima.

Naime, na Instagramu je objavila fotku u kupaćem kostimu, a to se nije svidjelo jednoj njezinoj pratiteljici koja joj je odlučila prigovoriti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Inače ste lijepa žena, ovo je moram reći strašno neukusno. Al ako vi kažete da je to 'segment poslovanja' onda je to u redu..." napisala je nezadovoljna pratiteljica.

Nives joj nije ostala dužna te je pratiteljicu zamolila da joj pošalje fotografiju primjerene odjeće za plažu.

"Neukusno je biti u kupaćem kostimu? Bi li mi pliz poslala sliku svog beach outfita jer očito negdje griješim", napisala je Celzijus.

Nakon napada na društvenim mrežama, Nives je objavila novu fotku u badiću na plaži. U opisu je napisala kako se nada da se 'mrzitelji kupaćih' neće uvrijediti na još jednu takvu fotku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Našalila se da su svi na plaži oko nje bili u badićima i da nitko nije bio zabrinut zbog toga što će reći djeca. 

Pogledajte i gdje ljetuju poznati Hrvati:

 

Ključne riječi

Komentara 8

GM
gmižić
12:09 06.08.2019.

Opet ova i njih dvije...

Avatar MADO
MADO
13:47 06.08.2019.

Nives, Maja, Lana, Severina i slične imaju isti problem, one ne razumiju da nemaju više 18 godina, danas su to žene u ozbiljnim godinama, dakle sve ono što je bilo simpatično kada su bile mlade, sada je odvratno.

Avatar toxic alien
toxic alien
13:46 06.08.2019.

Pliz?! Beach?! Outfit?! Ovo mi vise slici na neki bastardizirani engleski nego na hrvatski jezik! A jezikoslovne policije nigdje ni za lijeka! Da je kojim slucajem ponijela na plazu peskir umjesto rucnika, na racun toga bi bilo barem 20-ak komentara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije