Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila snimku

Nives Celzijus podivljala na poznatog TV voditelja: 'Prestani više!'

Foto: Instagram
1/5
04.08.2019.
u 14:40

Nives Celzijus u oskudnom izdanju odlučila je snimiti selfie u prirodi, no sve je pokvario njezin prijatelj Dalibor Petko koji je Nives poprilično uzrujao.

Tko se tuče taj se voli, izreka je koja vrijedi u slučaju Nives Celzijus i Dalibora Petka. Naime, pjevačica je slobodan vikend odlučila provesti u prirodi s poznatim TV voditeljem na kojeg se na kraju poprilično naljutila.

Nakon reda smijeha i zabave oskudno odjevena Nives odlučila je zauzeti pozu za savršeni selfi. Dok se ona namještala Petko ju je izenanda zalio vodom što je uzrujalo pjevačicu.

- Jedna od prigodnih situacija kada se koristi riječ "odjebando"... Pokušavate uhvatiti idealan selfie, a onda se pojavi Dalibor Petko i naravno, sve pokvari - napisala je Nives u opisu snimke u kojoj viče 'prestani' i 'odjebando' što je ujedno i naziv njezinog novog singla.

Snimka je nasmijala njezine pratitelje. - Najbolji ste. Umirem od smijeha s vama - poručili su im fanovi.

Ključne riječi

Komentara 21

IC
ICCO
18:34 04.08.2019.

Bilo bi lijepo znati što o ovom špricanju misli Veljača ali i Karleuša, mislim krajnje je vrijeme..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:25 04.08.2019.

Namjestala se za selfie???? Bez telefona u ruci?

Avatar links
links
15:11 04.08.2019.

Ja telim biti fan od Petka, buuuahahhahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije