Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi u ameriku

Franka Batelić: Jedva čekam da se vratim dečku Luki

franka batelić
Foto: pixsell
1/4
12.08.2011.
u 17:12

– Nadam se da ću se vratiti jača, sretnija, pametnija i puna ideja! – kaže Franka kojoj odvajanje od Luke teško pada.

Mlada pjevačica Franka Batelić prvim velikim samostalnim koncertom u rodnom Labinu večeras će se na godinu i pol oprostiti od Hrvatske i uputiti se na školovanje u Ameriku. Vraća se na koledž Berklee u Bostonu jer, ističe, želi nešto više.

– Idem se pronaći kao pjevač, autor i prvenstveno glazbenik – kaže Franka te dodaje: – Nadam se da ću se vratiti jača, sretnija, pametnija i puna ideja! A da želi izaći iz okvira domaće glazbe, lijepa 19-godišnjakinja najavila je singlom “On Fire”, svojom prvom pjesmom s house-zvukom rađenoj u okvirima svjetske produkcije. U spotu snimljenom prije mjesec dana na Zrću pokazala je i novi imidž, a otkriva da nije mogla ni naslutiti da će zbog bakrene kose krenuti usporedbe s Rihannom. Kopirati imidž američke kolegice, tvrdi, nije joj bilo ni na kraj pameti. – Prije bih se furala na pjevačicu sastava Florence and the Machine – kroza smijeh komentira glazbenica pa se u istom tonu pita:

 – A da se obojim u zeleno? Onda bih bila Lady Gaga. Stvarno ne znam koju boju odabrati da budem svoja!

I dok se Franka još “bori” s usporedbama, divi se jedinstvenosti i talentu svjetskih pop-diva.

– Obožavam Adele i klanjam joj se. Ta emocija, energija, glas. Savršeno. Voljela bih krenuti njenim stopama. Na putu prema slavi koju priželjkuje ne opterećuje se time da je već gotovo četiri godine na glazbenoj sceni, a još nije izdala album. – Ne želim izdavati album a da ja nisam zadovoljna njime. Ako se to uskoro ne dogodi, možda ga neću ni izdati – govori pjevačica koja je ovo ljeto golicala maštu javnosti seksi fotografijama s plaže na kojima razmjenjuje nježnosti s dečkom Lukom Tomašem s kojim je uživala na Hvaru i Visu. Iako se raduje odlasku u SAD, isto tako jedva čeka da se vrati svom dragom.

– Kod kuće u Rapcu pripremat ću se za odlazak i još jednu audiciju u Bostonu – otkriva pjevačica.

Komentara 12

CR
Crollywood
20:37 12.08.2011.

Trenutno najslađi bombonćić na hrvatskoj glazbenoj sceni!!!

Avatar IvanR
IvanR
22:46 12.08.2011.

Pročitao sam ovaj vrlo koristan članak, neobično pametan i dalekovidan. Osjećam se da sam sada gotovo ispunjena osoba. Sromnog sam mišljenja da bi ovo trebala biti udarna vijest na svim TV dnevnicima. Božanstveno jednom rječju!

BO
bonsai
18:58 12.08.2011.

sretno franka ! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije