Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još malo do termina poroda

Franka Batelić javila se pratiteljima i pokazala poveći trudnički trbuh, najavila lijepe vijesti

Foto: Instagram
1/13
14.09.2022.
u 16:29

Pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest.

Pjevačicu Franka Batelić (30) još malo dijeli od termina poroda njezina drugog djeteta kojeg će dobiti u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom (36). Iako posljednje vrijeme nije bila pretjerano aktivna na društvenim mrežama, javila se pratiteljima s novom fotografijom i lijepom vijesti vezano za karijeru, ali najviše pažnje, dakako, ipak je preuzeo njezin sad već poveći trudnički trbuh. 

"Pozdravi i zagrljaji svima! Znam da nisam redovita u objavama i nastojat ću to malo popraviti... Snimili smo divnu novu stvar, spremamo spot i stvarno jedva čekam da čujete. Nadam se da ste zakoračili u rujan puni entuzijazma, napunjenih baterija i s novim ciljevima i planovima za jesen! Slušamo se i gledamo jako brzo", napisala je pod fotografijom na kojoj je pozirala pored fontane u dužoj crnoj haljini, a trbuh je obgrlila rukama.

Među prvima na fotografiju su reagirale poznate Hrvatice pa joj je tako Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, napisala: "Predivna". Ella Dvornik rekla je da je "ljepota", a Jelena Rozga ostavila joj je srce. 

"Najljepša trudnica", "Koliko si divna", "Preslatka si", pisali su joj još obožavatelji.

Inače, pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest. 

Sretni par vjenčao se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

VIDEO>>Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije