Naslovnica Showbiz Zvijezde

Fotografije golišave Kate u Chiju: Skandal na dvoru – kraljica je gola!

Kate Middleton i britanski princ William danas će i službeno podnijeti sudu zahtjev da se zabrani širenje fotografija
17. rujna 2012. u 09:32 26 komentara 293 prikaza
kate2
Foto: Screenshoot CHI

"Scandalo Corte: La Regina è nuda!" (Skandal na dvoru: Kraljica je gola!), vrišti s naslovnice talijanskog magazina Chi koji je ovotjedno posebno izdanje posvetio golišavoj Kate Middleton. Navodno će objaviti "tek" 50-ak fotografija, a posjeduju gotovo 200-tinjak fotografija na kojim se vidi golišava Kate snimljena sa suprugom tijekom odmora u Francuskoj. Ovo nije prvi put da je javnost imala prilike vidjeti gole grudi princeze Kate.

>>Kraljevska obitelj tuži Berlusconija zbog objave golišavih slika Kate

Francuska revija Closer prošlog je tjedna također objavila golišave fotografije iako su odvjetnici kraljevske obitelji željeli spriječiti njihovo objavljivanje, kao i ovo posljednje.

Inače, i Closer i Chi dio su izdavačke tvrtke Mondadori kojom upravljaju bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi i njegova obitelj.

Kate Middleton i britanski princ William danas će i službeno podnijeti sudu zahtjev da se zabrani širenje fotografija, prenose strani mediji. Fotografije je u međuvremenu objavio i irski tabloid Irish Daily Star.

>>Paparazzi fotografirali Kate Middleton u toplesu!

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Westerner:

    Ovo je iznenađenje, Kate je žensko i ima ženska obilježja !?

  • nepoznatinetko:

    Koliko god mi je antipatična i mislim da je trebala biti pametnija i jednostavno zadržati sise u gornjem dijelu, ne zavidim joj, onakva uberispravna baka-svekrva sigurno je sad ne gleda milije.

  • strsica:

    Paraziti, goli...e jes mi novost.