Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove fotografije

Fotografije golišave Kate u Chiju: Skandal na dvoru – kraljica je gola!

kate2
Screenshoot CHI
17.09.2012.
u 09:32

Kate Middleton i britanski princ William danas će i službeno podnijeti sudu zahtjev da se zabrani širenje fotografija

"Scandalo Corte: La Regina è nuda!" (Skandal na dvoru: Kraljica je gola!), vrišti s naslovnice talijanskog magazina Chi koji je ovotjedno posebno izdanje posvetio golišavoj Kate Middleton. Navodno će objaviti "tek" 50-ak fotografija, a posjeduju gotovo 200-tinjak fotografija na kojim se vidi golišava Kate snimljena sa suprugom tijekom odmora u Francuskoj. Ovo nije prvi put da je javnost imala prilike vidjeti gole grudi princeze Kate.

>>Kraljevska obitelj tuži Berlusconija zbog objave golišavih slika Kate

Francuska revija Closer prošlog je tjedna također objavila golišave fotografije iako su odvjetnici kraljevske obitelji željeli spriječiti njihovo objavljivanje, kao i ovo posljednje.

Inače, i Closer i Chi dio su izdavačke tvrtke Mondadori kojom upravljaju bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi i njegova obitelj.

Kate Middleton i britanski princ William danas će i službeno podnijeti sudu zahtjev da se zabrani širenje fotografija, prenose strani mediji. Fotografije je u međuvremenu objavio i irski tabloid Irish Daily Star.

>>Paparazzi fotografirali Kate Middleton u toplesu!

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
10:10 17.09.2012.

Ovo je iznenađenje, Kate je žensko i ima ženska obilježja !?

NE
nepoznatinetko
10:19 17.09.2012.

Koliko god mi je antipatična i mislim da je trebala biti pametnija i jednostavno zadržati sise u gornjem dijelu, ne zavidim joj, onakva uberispravna baka-svekrva sigurno je sad ne gleda milije.

ST
strsica
10:10 17.09.2012.

Paraziti, goli...e jes mi novost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije