Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još golišavih fotki

Paparazzi fotografirali Kate Middleton u toplesu!

Kate Middleton (1)
Reuters/Pixsell
14.09.2012.
u 08:47

Nakon sutrašnjeg Closera Harry će se osjećati manje usamljenim, objavio je sinoć na svom profilu na Twitteru urednik francuskog časopisa Laurence Pieau

Nakon golišavih fotografija princa Harryja, u javnost će danas biti puštene i fotografije vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton. Paparazzi su suprugu princa Williama uslikali u toplesu tijekom njihova odmora u Francuskoj, a fotografije će objaviti francuski časopis Closer.

Iz kraljevske palače poručili su da je narušena privatnost vojvotkinje od Cambridgea te da se "sat vraća 15 godina unatrag" kada je princeza od Walesa Diana također bila pod budnim okom medija i pratio se svaki njezin korak, piše Sky News.

Časopis je rekao kako su fotografije snimljene na terasi gostinjske kuće u kojoj je boravila s princom Williamom te su objavili jednu sleđa na kojoj se vidi kako skida gornji dio kupaćeg.

– Nakon sutrašnjeg Closera Harry će se osjećati manje usamljenim – objavio je sinoć na svom Twitter-profilu urednik časopisa Laurence Pieau. Fotografije su navodno loše kvalitete, ali se svejedno vidi da je na njima golišava Kate Middleton.

>> Princ William otkrio obožavateljima da s Kate želi dvoje djece

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
15:18 14.09.2012.

i jel cika kraljevska ili sirotinjska:)

BA
Bay
15:26 14.09.2012.

Svijetu bi kudikamo bilo zanimljivije da su uhvatili punčevu situaciju u kiltu i bez gatcha ...

SN
snovakor
10:46 15.09.2012.

Koje gluposti !! Pa od kad se već cure,žene i ostali skidaju na plažama,terasama i sve ostalo. Pa što. Što bi sad oni morali biti zatvoreni do vrata ? Pa vremena se mjenjaju !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije