Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedničke fotografije

FOTO Supruga Darija Srne uživala s Tomom Cruiseom i princom Williamom: 'Cure, kojeg odabrati?'

Foto: John Pavlish
1/11
08.02.2024.
u 17:45

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Darija Srne, Mirela Forić Srna pozirala je s Tomom Cruiseom, a tu je bio i princ William.

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Darija Srne, Mirela Forić Srna našla se rame uz rame s velikim stranim zvijezdama - Tomom Cruiseom i princem Williamom. Mirela je gostovala na donatorskoj večeri "London's Air Ambulance" pa uhvatila trenutak kojim se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. - Dakle djevojke, Tom Cruise ili princ William? Samo razmišljam što bi Samantha odabrala - napisala je te fotografirala Toma Cruisea, s kasnije se i sama s njim fotkala. 

Onda je, čini se, odluka ipak pala na američku glumačku zvijezdu, a Mirela je podijelila na svom Instagram storyju i selfie s Cruiseom s opisom "da, plesali smo s njim", a zatim je podijelila i dio govora princa Williama. 

Podsjetimo, 41-godišnji Darijo Srna i njegova supruga Mirela posljednji put zajedno su viđeni na Stradunu u Dubrovniku kako nazdravljaju dolasku Nove godine. Skladan par uživao je u piću u jednom od kafića, a bili su nasmijani i vidno dobre volje. 
Prošle godine u studenom u Hotelu Esplanade u Zagrebu održano svečano predstavljanje autobiografije legendarnog bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije, Darija Srne. Uz njega je kao i u svakom važnom trenutku tijekom njegove karijere, bila supruga Mirela Forić Srna koja je otkrila u kojem je trenutku bila najponosnija na svog supruga s kojim ima dvoje djece.

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Najponosnija i najtužnija sam bila onog trena kad se odlučio vratiti u reprezentaciju i igrati utakmicu nakon što mu je umro otac. Bila sam toliko ponosna na njega, umiralo je sve u meni, mislila sam je li to ispravno ili ne, tako da su to bili specifični momenti. Bilo je tu puno momenata kad sam mislila - Bože, ja to nikada ne bih mogla. Evo stvarno iskreno, najiskrenije - ispričala je Mirala za IN Magazin. Lijepe riječi za svoju suprugu je imao i bivši reprezentativac naše nogometne reprezentacije.

 

1/3

 

- Za mene je moja supruga veliki heroj i ja sam s njom proživio puno lijepih trenutaka, a nažalost i loših koje nosi nogometni život i ona je cijelo vrijeme bila uz mene. Ona je moj heroj, moj zid, moja potpora i ja to jako cijenim, jako ju volim i hvala joj za to - rekao je Srna. Mirela je otkrila i što ju je privuklo kod supruga, ali priznala da ima i dana kad situacija nije idealna.

- Mislim da je on stvarno poseban čovjek i to sad govorim koliko uopće ja mogu o njemu nešto objektivno reći. Ne znam, mene ta njegova emotivnost, otvorenost, humor, pozitivnost istog trena privukla njemu. On je moj suprug i ima puno dana u godini kad mislim da bi ga mogla zadaviti - iskreno je rekla.

 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije