Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko iznenađenje

FOTO Pogledajte što je Maja Šuput poklonila suprugu za rođendan, on čak pozirao s poklonom

Foto: instagram
1/11
24.05.2024.
u 22:00

Pjevačica je supruga iznenadila s poklonom kojeg nije očekivao - biciklom, a s kojim je na kraju i pozirao. Maja Šuput obrazložila je zašto je odabrala baš bicikl za poklon

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Maja Šuput često na društvenoj mreži Instagram dijeli anegdote i zanimljivosti iz privatnog života. Naime, njezin je suprug Nenad Tatarinov proslavio rođendan, a Maja je sada otkrila što mu je poklonila za tu lijepu prigodu. 

- Od sada se moji najdraži dečki voze zajedno! Odlučila sam se Nenada iznenaditi novim biciklom za rođendan. Bicikl je pun pogodak jer je top izbor za rekreaciju i zajedničke vikend vožnje pa će Bloom imati pratnju na svojim prvim vožnjama, a i Nenad će biti zgodniji nego ikada - napisala je Maja ispod objave. 

Podsjetimo, obitelj Tatarinov Nenadov je rođendan proslavila u Marbelli, a ovo putovanje zasigurno će pamtiti jer su na njemu proslavili čak tri događaja. - U posljednjih par dana proslavili smo 5. godišnjicu braka, danas tatin rođendan i 3,2 mj otkako imamo najvećeg veseljaka s nama. U to ime... - napisala je Maja ispod objave na društvenoj mreži Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

 

1/11

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Nenad je prošlogodišnji rođendan proslavio na Ibizi, a ove godine u Marbelli, gradu u Južnoj Španjolskoj. Osim toga, sredinom ožujka ove godine njihov neodoljivi sinčić Bloom i miljenik nacije proslavio je tada rođendan, a roditelji su mu poklonili veliku plišanu igračku. Naime, Nenad je  uspješno srušio šest srebrnih limenki i tako osvojio plišanu brokulu za Blooma. 

VEZANI ČLANCI:

Maja je tada na svom Instagram profilu pokazala kako je Bloom proveo rođendan i tako oduševila svoje obožavatelje. Naime, mališana su u krevetu dočekali baloni, slastice u krevetu i iznenađenje. Nakon doručka, obitelj se zaputila na plažu gdje su nastavili s rođendanskim aktivnostima. U restoranu na plaži, roditelji su svog mezimca odlučili iznenaditi slavljeničkom 'tortom' i otpjevali mu rođendansku pjesmu.

Nakon pjesme, uslijedio je pljesak a zatim je došao trenutak da Bloom zaželi rođendansku želju. Kada je došao trenutak da puše svjećice, našao u problemu. Naime, Bloom je više puta pokušao otpuhati plamen, no to mu nije pošlo za rukom. Nakon par neuspjelih pokušaja, pomogli su mu roditelji, nakon čega su svi nastavili s rođendanskim slavljem.

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije