Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična promjena

FOTO Pogledajte kako je Mate Rimac izgledao 2011.! Bio je bez svog zaštitnog znaka

mate rimac
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/31
21.03.2024.
u 15:43

Poduzetnik Mate Rimac 2011. godine nije nosio bradu, a danas je ona njegov zaštitni znak.

Poduzetnik svjetskog glasa u automobilskim inovacijama 36-godišnji Mate Rimac, iako u javnosti svoj lik i djelo ne voli puno isticati, on je svakako svima jako dobro poznato ime. Danas je Mate muškarac guste brade, a mi smo pronašli njegove fotografije s tek početka uspješne karijere. Kao mladić u usponu, Mate nije imao svoj zaštitni znak - bradu, a bio je i mršaviji...

Fotografi su ga 2011. godine fotografirali na Grobniku, a kako je tada izgledao, pogledajte u našoj galeriji

 

mate rimac
1/6

 

Podsjetimo, Rimac je u sretnom braku sa suprugom Katarinom, a u brak su uplovili 2021. godine u njegovom rodnom Livnu. Na svoje svadbeno slavlje Rimac je sa suprugom stigao u Neveri, skupocjenoj jurilici koju je on osmislio, a prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

mate rimac
1/13

 

O privatnom životu jedno i drugo se ustručavaju govoriti, a i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti. Ponekad ovaj poduzetnik i podijeli pokoju zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Ovaj par je u vezi više od sedam godina, a o svojoj ljubavnoj priči nikada nisu javno govorili niti su se ikada voljeli eksponirati. O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, no svima je jasno dao do znanja da je Katarina, koja je inače iz Livna, a studirala je marketing u Zagrebu, definitivno je njegova najveća podrška.

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije