Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV VODITELJICA

FOTO Bučno kod Nikoline Pišek, nedjelju provodi čisteći, a pokazala je i skupocjeni komad namještaja

Kolaž
Foto: Instagram screenshot
1/75
24.03.2024.
u 15:07

Poznata hrvatska TV voditeljica Nikolina Pišek često na svom Instagram profilu objavljuje proces uređivanja svoje kuće na zagrebačkom naselju Šestine. Sada je otkrila kako je spasila jedan skupocjeni komad namještaja.

Domaća voditeljica Nikolina Pišek trenutno uređuje vilu na zagrebačkom naselju Šestine, koju je prije nekoliko godina izgradila s pokojnim suprugom povjesničarem Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine, Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređivanje kuće. 

Na svojem Instagram profilu podijelila je kako majstori trenutno rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe. – Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena – počela je Nikolina Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Majstor Luka krenuo je u čišćenje sofe, a ometala ga je pomeranka Scarlett, koja je lajala na majstora i aparat za čišćenje. Voditeljica je nekoliko puta pozivala slatkog ljubimca sebi pa ju čak i upozorila: - Scarlett, smiri se jer ćeš biti okupana – dodala je Nikolina psiću dok je majstor čistio sofu. Prvo je usisao svu prašinu pa je sofu poprskao mirisnim šamponom i sve dobro iščetkao. Zatim se jakim usisavačem izvlači sva prljavština, a postupak se ponavlja dok se sofa ne očisti. 

- Dobra stvar kod trapera je što i kad izblijedi, on izgleda dobro. Znači, to je materijal koji zapravo kad stari i kad dobiva batine, je sve bolji i bolji. A mi smo mu sada dali batina – uz smijeh je komentirala voditeljica s majstorom te mu dodala da će izgledati super kad se sofa osuši.

 

Kolaž
1/12

 

Predstavila je i konačni rezultat. – Još tu dolaze i jastuci, ali je sada već jasno koliko je ovo jedna druga priča i još k tome mirišljava. Scarlett, što kažeš ti? – zaključila je Nikolina Pišek rezultat čišćenja sofe i kako izgleda prije sušenja.

Podsjetimo, TV voditeljica često objavljuje proces radova na kući, a nedavno je došlo na red i uređivanje kuhinje. Na društvenoj mreži Instagram podijelila je snimku prostora u koji će smjestiti kuhinjske elemente kao što su ormarići i bijela tehnika. Nedavno je otkrila kako napreduju radovi u njezinoj kući. - Kao i svaka renovacija, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mjesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano - priznala je Nikolina za Story.hr i otkrila kako se useljenje odužilo zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.

Nikolina je diplomirala studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i priznala kako joj je njezina diploma više odmogla, nego pomogla pri renovacijama. - Trebala bi se naprosto prepustiti i nikoga ne kinjiti, tako da sam to na kraju počela i raditi. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živjeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati inače to sve izgleda generički - kazala je Nikolina Pišek, koja je dok je bila u braku s pokojnim Vidojem nosila njegovo prezime.

 

VIDEO: Nikolina Pišek uživala i plesala na partyju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
20:37 24.03.2024.

Jel može ponekad i o kojoj hrvatskoj snehi, ili samo ...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije