Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči velikog finala

Finalistica 'Plesa sa zvijezdama' završila u bolnici, otkrila što joj se dogodilo: 'Poželite mi sreću'

Foto: Instagram
1/14
29.05.2022.
u 10:43

Influencerica Jelena Perić koju gledatelji imaju priliku gledati u showu Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' zabrinula je obožavatelje fotografijom iz bolničkog kreveta koju je objavila na svom Instagram profilu .

Influencerica Jelena Perić koju gledatelji imaju priliku gledati u popularnom showu Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' zabrinula je obožavatelje fotografijom iz bolničkog kreveta koju je objavila na svom Instagram profilu .

Naime, Jelena je sinoć, dan uoči velikog finala završila u bolnici. Prvo je objavila fotografiju kako pokrivena leži u bolničkom krevetu i napisala ''Kako divno provodim večer prije finala'', a potom je objasnila što se dogodilo.

''Ukočila leđa, čekam da (ako) počne djelovati blokada. Poželite mi sreću da ode na bolje - napisala je Jelena, potom je otkrila i kako je dobila novu dozu injekcija te kako situacija ide ''na bolje'' pa se obožavatelji nadaju kako će biti spremna za finale.

Foto: Instagram
Podsjetimo, večeras je na rasporedu veliko finale showa ''Ples sa zvijezdama  te četiri para finalista ima priliku pokazati sve što su dosad naučili. Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put i izvesti po dva plesa, a samo jedan par će izborom gledatelja otplesati u pobjedu.

Zanimljivo je kako je Jelena jedina žena u finalu, a kako je otkrila u intervjuu za Večernji list, njoj i njezinom partneru Marku Mrkiću pobjeda nije primarni cilj, no zna kome će je posvetiti.

– Posvetila bih je Marku Mrkiću i sebi jer iza sebe ostavljamo četiri mjeseca mukotrpnog rada i stotine napravljenih kilometara u plesnim cipelama. Zaista smo dali sve od sebe u svaki ples i mislim da možemo biti prezadovoljni svime što smo prezentirali – iskrena je Jelena.

Inače, Jelena je jedna od najpraćenijih Hrvatica na Instagramu, a do svog prvog milijuna došla je u svega godinu dana, no otkako je postala majka povukla je ručnu kočnicu" i fokusirala se prvenstveno na obitelj. Upravo partner Igor Bubnjić i njihov sinčić Teo bili su njezini najvatreniji navijači proteklih mjeseci, a nakon finala u planu joj je prvo nadoknaditi propušteno vrijeme sa svojim dečkima.

– Uzet ću tjedan dana odmora i nadoknaditi sve, a onda putujem na poslovni put i bacam se u nove radne pobjede – zaključuje Jelena.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Komentara 2

TR
tratincica68
14:52 29.05.2022.

_____________________________POZIV SVIM ISTINOLJUBIVIM KOMENTATORIMA______________________ kojima VL briše uljuđene komentare kojima nisu povrijedili nijedno od Pravila komentiranja. Budući portal VL zarađuje novac od oglašavanja za svaki naš klik, a upravo na komentarima se ostvaruje veliki broj klikova. POZIVAM NA BOJKOT PORTALARTALA VEČERNJI LIST! DAJMO IM DO ZNANJA DA MORAJU POŠTOVATI SVOJE ČITATELJE ILI ĆE IH IZGUBITI! Budući će mene vrlo skoro blokirati, kopirajte ovaj tekst i širite ga jer ne mogu blokirati apsolutno sve čitatelje/komentatore.

Avatar kvasac60
kvasac60
21:36 29.05.2022.

Bolesno.Hitna ne prima stvarno bolesne ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije