Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Perić

Finalistica 'Plesa sa zvijezdama' iskreno o zvijezdi s kojom je povezuju: Živjeti s etiketom nečijeg imena nije ugodno

Foto: Instagram
1/9
28.05.2022.
u 09:00

Beauty influencerica Jelena Perić, koju na Instagramu prati milijun ljudi, ušla je u finale "Plesa sa zvijezdama" kao jedina žena u finalu.

Tijekom protekla četiri mjeseca svoje plesno umijeće publici i žiriju pokazalo je čak 13 zvjezdanih parova od kojih je četvero najboljih ušlo u veliko finale koje će gledatelji uživo moći pratiti sutra na Novoj TV. Svoje mjesto u finalu, uz Sandija Pegu, Filipa Vidovića i Pedra Soltza izborila je i jedna dama – beauty influencerica Jelena Perić.

Olakotna okolnost

– U sedmom nebu sam trenutačno. Zaista nisam očekivala ulazak u finale iako sam bila svjesna svog potencijala – iskreno nam priznaje Jelena i dodaje da na to što je jedina žena u finalu ne gleda kao na olakotnu okolnost.

– Ovo je već druga sezona "Plesa sa zvijezdama" gdje ostaje samo jedna žena u finalu i naravno da sam sretna što sam ja u toj ulozi, ali mislim da mi to nije olakotna okolnost za pobjedu. Smatram da bi jedino pošteno bilo ocjenjivanje kvalitete plesa i kod žirija i kod publike, nevezano za spol – ističe Perić.

Pobjeda joj, kaže, nije primarni cilj, a ako se dogodi, već zna kome će je posvetiti. – Posvetila bih je Marku Mrkiću i sebi jer iza sebe ostavljamo četiri mjeseca mukotrpnog rada i stotine napravljenih kilometara u plesnim cipelama. Zaista smo dali sve od sebe u svaki ples i mislim da možemo biti prezadovoljni svime što smo prezentirali – iskrena je Jelena koju su mediji prije sudjelovanja u ovom showu često nazivali "hrvatskom Kim Kardashian", a to joj, kaže, nije bilo drago.

Foto: Instagram
Živjeti s etiketom nečijeg imena nije ugodno i nadam se da su sada svi shvatili da biti "hrvatska Kim Kardashian" nije zanimanje, a pogotovo ne moje. Zovem se Jelena Perić, bavim se društvenim mrežama kao influencerica, uspješno vodim svoj obrt, živim u Hrvatskoj, školovani sam ekonomist, natjecateljica sam showa "Ples sa zvijezdama" i mama sam predivnog sinčića. Sve je to moje zanimanje – govori Jelena.

Prvi milijun

Jedna je od najpraćenijih Hrvatica na Instagramu, a do svog prvog milijuna došla je u svega godinu dana. Njezin potencijal prepoznali su i svjetski kozmetički brendovi pa je Jelena često dobivala pozivnice na gala evente diljem svijeta. Na jednom od njih, točnije u Cannesu, družila se i sa slavnom glumicom Julianne Moore. – Izmijenile smo nekoliko rečenica vezano za beauty industriju i mogu reći da je jako prizemna i normalna žena. Ostavila je lijep dojam na mene – sjeća se Jelena koja ne žali što je, otkako je postala majka, "povukla ručnu kočnicu" i fokusirala se prvenstveno na obitelj.

Upravo partner Igor Bubnjić i njihov sinčić Teo bili su njezini najvatreniji navijači proteklih mjeseci, a nakon finala u planu joj je prvo nadoknaditi propušteno vrijeme sa svojim dečkima. – Uzet ću tjedan dana odmora i nadoknaditi sve, a onda putujem na poslovni put i bacam se u nove radne pobjede – zaključuje Jelena. 

Foto: Instagram

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

Komentara 7

HU
Humbleandhonest
09:38 28.05.2022.

Nikad čuo za tu "zvijezdu". Kaže da je influenserica. Što god da to je. Tko slijedi nepoznati ženu i zbog čega? Školovani ekonomist? To je neko novo zanimanje. Ili si ekonomist (srednja škola) ili si diplomirani ekonomist ili magistar ekonomijeje ( fakultet). U svakom slučaju je teški vezist.

ME
MediciKM
10:53 31.05.2022.

Kako je ta žena samodopadna...užas!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:17 28.05.2022.

Jelena, čestitam na odličnim nastupima u plesu i želim Vam pobjedu, jer to prema do sada viđenome možete. Svako dobro Vam želim u privatnom i poslovnom životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije