Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nježni negativac

Filip Juričić: Sin Jan dobro se slaže s mojom djevojkom Korinom

larin izbor
Igor Kralj/Pixsell
09.12.2011.
u 19:30

Doris Pinčić na otvorenju je svim uzvanicima zapjevala “Kalelargu”. Priznala je da nije u vezi te dodala da još nije srela muškarca u kojeg bi se zaljubila tako fatalno kao Lara u Jašu u “Larinu izboru”

Zvijezde popularne serije “Larin izbor” preksinoć su se družile i zabavljale u novom zagrebačkom restoranu Spizza. Kum restorana Filip Juričić svjedoči da su svi sa seta postali dobra ekipa. S prijateljima i djevojkom, balerinom Korinom Vukadinović, uživao je u ukusnoj hrani te nam otkrio da obožava jesti sve što se ne preporučuje, ali i kuhati.

– Guštam u kulenu, čvarcima, masnoj hrani, pizzama... Osim što jedem sve, volim i pripremati ukusna jela, posebno peći kolače i torte. To je moja najdraža igra sa sinom. Jan i ja odlučimo što ćemo raditi, potom odemo u šoping, kupimo sastojke i zajedno radimo voćne i čokoladne torte – kazao nam je Juričić.

Sa sinom peče torte

Kroz smijeh je dodao da je njegovom kuhinjom zadovoljna i Korina, s kojom je u ljubavnoj vezi tri godine. Iako se vole kao i prvoga dana, par još ne planira vjenčanje. Filip smatra da je prerano za takav korak. Na pitanje kako se njegov sin slaže s njegovom djevojkom, Filip je kratko odgovorio: – Dobro – ali nije želio otkrivati detalje njihova odnosa. Sa sinom provodi što može više vremena jer mu je on najvažniji na svijetu. Posljednjih dana zbog zgusnutog rasporeda snimanja serije Nove TV jako je zaposlen pa Jana ne stigne viđati koliko želi i njihova druženja jako mu nedostaju.

U ulozi negativca Dinka Zlatara, kaže, dobro se snašao i brzo mu je prošlo šest mjeseci snimanja serije. Filipa je oduševila i srpska glumica Jana Milić koja u seriju glumi Lejlu, Jemenku koja Lari želi preoteti Jašu.

Hrabra sam i slojevita

– Ona je fantastična i strastvena žena – rekao je Filip. Jana Milić na njegov se kompliment od srca nasmijala. Ona, pak, kaže da nikad nije nekome otela dečka ili supruga, niti je bila u sličnoj situaciji, ali kaže da razumije Lejlu jer se fatalno zaljubila.

– Lejla i ja smo različite, a slične smo po tome što smo obje komplicirane, slojevite, borbene i hrabre – objasnila je Jana. Dodaje da se sa svima iz serije zbližila.

Na otvorenje je posljednja stigla glavna glumica serije, Zadranka Doris Pinčić. Bila je na koncertu klape Intrade u Areni i, čim je stigla, sjela je s kolegama za stol i razdragano zapjevala omiljenu “Kalelargu”. Doris nam je otkrila da nema dečka iako su je povezivali s Borisom Rogoznicom.

– Još nisam srela muškarca u kojeg bih se zaljubila tako fatalno kao Lara u Jašu – rekla je Doris.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije