Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draguljareva kći

Ata moli Fatiha da mu pomogne uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere

draguljareva kći
Foto: PR FOTO
1/4
18.08.2014.
u 17:17

Ata, koji sad zna da Rezan i Savaš znaju za veliku tajnu, još se jedanput uvjeri da ima pravo što ne vjeruje Savašu...

Ata, koji sad zna da Rezan i Savaš znaju za veliku tajnu, još se jedanput uvjeri da ima pravo što ne vjeruje Savašu. Sad je siguran da Savaš kuje nekakav plan vezan za Ajšen. Uftade, koja svjedoči razgovoru između Rezan i Ate, uspije čuti samo dio istine koju njih dvoje spomenu. Uftade jako pogodi ta istina kojoj se nimalo nije nadala, treba joj vremena da je prihvati.

Sureja je odlučna da ne poklekne pred Rezan. Rezan optužuje Savaša da iskorištava Sureju. Feride, koja smatra da Atif nešto "mulja", gubi povjerenje u njega. Feride, koja ionako ima rizičnu trudnoću, opet dobiva trudove. No sad je uz nju Selim. Ata kaže Fatihu da Savaš zna cijelu istinu. Ata, koji nikako ne uspijeva uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere, traži od Fatiha pomoć. Fatih preuzima važnu ulogu.

>>Savaš je ljut jer je Ajšenino lice na reklami za kolekciju Nostalgija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:42 18.08.2014.

Je li to sapunica "Tursko selo" ili "Tursko groblje"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije