Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draguljareva kći

Savaš je ljut jer je Ajšenino lice na reklami za kolekciju Nostalgija

draguljareva kći
Foto: PR FOTO
1/4
13.08.2014.
u 14:47

Neslihan odluči riskirati jer smatra da nema drugog rješenja nego da spriječi vjenčanje...

Neslihan odluči riskirati jer smatra da nema drugog rješenja nego da spriječi vjenčanje. Velika tajna koju Rezan sazna još će jedanput biti veliki izazov za Savaševu i Ajšeninu ljubav. Savaš je ljut jer je Ajšenino lice na reklami za kolekciju Nostalgija, zna da objašnjenje treba tražiti od svoje majke Rezan.

Zbog činjenice da je Rezan saznala veliku tajnu, lakše joj je postaviti se Savašu i tom mu istinom zadati udarac. Savaš, koji je saznao da je Ajšen kći Ate Katiboglua, ni zbog toga neće odustati od svoje namjere. I Ata i Rezan počinju razmišljati o tome kako neće moći spriječiti vjenčanje. Fatih pak shvaća da mu nema druge nego to prihvatiti. Feride razmisli o Ajšeninoj ponudi za posao i počinje raditi u Kajseriju. Za Feride se otvaraju vrata prema sasvim drugom svijetu.

Foto: PR FOTO

>>Ajšen pristaje na Savaševu prosidbu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije