Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FERGIE

Slavna pjevačica upropastila američku himnu: 'Ovo je najgora izvedba ikad"

Fergie
Foto: Screenshot
1/7
19.02.2018.
u 11:10

Fergie se pojavila u uskoj crnoj haljini, a onda izvela čudnu, jazzy verziju himne, koja je iznenadile gledatelje, ali i same košarkaše.

Hrvatska javnost nedavno je sasjekla izvedbe naše himne na Europskom prvenstvu u rukometu, kada su klapa Sveti Juraj HRM i Žana Marendić Bučević neuspješno izveli "Lijepu našu". No, čini se da sličnih problema imaju i Amerikanci.

Slavna Fergie, pjevačica grupe Black Eyed Peas, izvela je američku himnu "The Star-Spangled Banner" prije utakmice NBA All Stars i dobila titulu "najgore izvedbe ikad". Fergie se pojavila u uskoj crnoj haljini, a onda izvela čudnu, jazzy verziju himne, koja je iznenadile gledatelje, ali i same košarkaše.

Kamere su uhvatile NBA zvijezde Joela Embiida i Draymonda Greena, voditelja Jimmyja Kimmela te repera Chancea s čudnim izrazima lica dok je Fergie pjevala.

Naravno, na društvenim mrežama odmah je krenula zezancija na Fergien račun. Neki su kazali kako je od njene verzije himne gora samo ona koju je izvela glumica Roseanne Barr 1990. godine.

No Fergie je osmerostruka dobitnica Grammyja, pa joj usporedbe s glumicom Barr sigurno nisu baš ugodne.

Fergie
1/8

 

Komentara 5

IS
isuskris3
12:41 19.02.2018.

ocito nikad nisu culi nasu himnu u izvedbi one operne pjevacice u spaladiumu..

RA
ranko75
12:05 19.02.2018.

Dobra fora, ako hoces da se izivljavas, samo otpjevaj sa sprdanjem, kao toboz nemas sluha. Ja se sjecam kako su na jednoj svadbi pjevali, rijeci su te, ali je intonacija kao kada neki kukaju na groblju. Sto je interesantno mladozenja i njegova rodbina stvarno nisu imali sluha i nisu nista zamjetili, cak su se i pridruzili takvom pjevanju pokusavajuci da ga oponasaju. Sa himnom moze biti provokacija, gdje je provokator mogao dobiti lovu da je tako otpjeva, a onda se pravda kao nema sluha.

Avatar kesizubac
kesizubac
11:53 19.02.2018.

Obje su dobre, i himna i Fergie.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije