Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbila estetske operacije

Fatalna plavuša iz 80-ih koja je mamila uzdahe danas je neprepoznatljiva

Foto: Youtube Screenshot
1/5
30.07.2019.
u 19:45

Prije 35 godina Kelly McGillis proslavila se ulogom instruktorice Charlie u filmu "Top Gun". Tada je mamila uzdahe obožavatelja diljem svijeta, a danas bi ju malo tko prepoznao.

Uvjerljivo najpoželjnija plavuša sredine 80-ih bila je Kelly McGillis - zvijezda hit filma "Top Gun" u kojem je odigrala ulogu instruktorie Charlie. Tada je bila seks-simbol, a danas sa 62 godine izgleda neprepoznatljivo. Nekad uspješna glumica godinama se pokušala vratiti Hollywoodu, ali joj, kako je jednom prilikom rekla, uloge joj nitko nije nudio jer je odbijala otići na plastične operacije.

U javnosti se rijetko pojavljuje, ali rijetko će ju itko prepoznati jer je skratila kovrčavu plavu kosu i prestala brinuti o kilogramima. Glumila je u filmu "Svjedok" s Harrison Fordom, nakon kojih je zaradila nominacije za Zlatni Globus i BAFTA nagradu.

Foto: Profimedia

Kelly se udavala dva puta i ima dvije kćeri s bivšim suprugom Fredom Tilmanom. U intervjuu za "SheWired" 2009. godine priznala je da je lezbijka, a 2010. se vjenčala za Melanie Leis, a već sljedeće godine su se razišle.

Foto: Profimedia

Trenutno održava sade glume u "The New York Studio for Stage and Screen NYS3" u Ashevilleu, Sjevernoj Karolini.

Ključne riječi

Komentara 10

WC
wolf_cro
20:35 30.07.2019.

I što s tim? Žena ostarila, kojeg li čuda... Što se trebala unakaziti silikonima i botoksom?

RO
RogaBabaroga
20:53 30.07.2019.

Zdrava, ziva i normalna! starenje je u ljudi normalan proces! sta je tu cudno! nije kao joan colins ili!?!?

DU
Deleted user
20:51 30.07.2019.

Barem izgleda prirodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije