Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality show

Farmerska avantura za Šteficu je završila

25.11.2018.
u 12:23

-Imala sam još snage, ali uvrede i ponižavanja slušati sa strane nisam si mogla dozvoliti jer sam s dva obraza ušla i s dva obraza izlazim van izjavila je Štefica povodom izlaska iz showa

Kraj desetog tjedna na Farmi obilježio je uzbudljivi dvoboj Štefice i Matee.

Matea je odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi. Nakon dugog dvoboja i postavljanja dodatnog tereta na duelistice, kao pobjednica je izašla Matea te tako osvojila imunitet i samim tim si osigurala ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan. Mateinom pobjedom najoduševljenija bila je Maja koja joj je u Arenu donijela i krunu i lentu.

-Što reći? Da idem prozivati jedno po jedno ne isplati mi se kisik trošiti. Ponosna na sebe s 55 godina, mislim da sam dala sve što sam mogla, obratila se Štefica Farmerima te dodala: -Imala sam još snage, ali uvrede i ponižavanja slušati sa strane nisam si mogla dozvoliti jer sam s dva obraza ušla i s dva obraza izlazim van. Prije odlaska, Štefica je za gazdu postavila Sašu te mu samim time osigurala ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan.

Prije dvoboja Farmeri su s Miom i Dreletom podijelili za koga će navijati u dvoboju. -Mislim da je baš pokazala svoje pravo lice. Raskrinkala se i mislim da je tu dosta negative., rekao je Jurica i dodao: -Žao mi je zbog toga. Žena puno radi, ali jednostavno ne paše nikome od Farmera. Matea je rekla kako ju je Štefica u duelističkoj kućici provocirala i vrijeđala, što je ova demantirala. U areni su se osjetile i tenzije između Edite i Maje, a Saša je priznao kako s Editom ne komunicira cijeli dan.

Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja Farmeri su ocijenili Ozrenovo gazdovanje proteklog tjedna. Svi Farmeri su podignuli palac gore te tako izrazili da su zadovoljni njegovim vodstvom. Kako će se Saša snaći u ulozi gazde i koga će postaviti za slugu i sluškinju, ostaje nam za vidjeti.

Pogledajte video u kojem vam najpoznatija trenerica pokazuje kako skinuti posljednje tri kile: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije