Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrodošao!

Meghan i Harry otkrili ime kraljevske bebe

Foto: Chris Allerton/Press Association/PIXSELL
1/4
08.05.2019.
u 17:55

Vojvotkinja i Vojvoda od Sussexa postali su roditelji malog dječaka 6. svibnja, a danas su se prvi put pojavili u javnosti u dvorcu Windsor. Malom dječaku odlučili su dati zanimljivo ime.

Ranije tijekom dana su ga predstavili svjetskoj javnosti, a ponosni roditelji Meghan Markle i princ Harry uskoro su i otkrili su ime svog novorođenčeta, piše BBC.

Mali Archie Harrison Mountbatten-Windsor njihovo je 'klupko radosti'.

'Prošlo je samo dva i pol, tri dana, ali smo jednostavno oduševljeni našim malim klupkom radosti - izjavio je Harry za medije. Novopečeni roditelji ističu da dječak ima sladak temperament i da je vrlo miran. Princ Harry u šali je prokomentirao da ne zna od koga je to naslijedio.

Obavijest je došla nakon što su Kraljica i Vojvoda od Edinburgha upoznali svoje osmo praunuče po redu, a vojvoda je prokomentirao kako je roditeljstvo predivno. Ipak, dijete Meghan Markle i princa Harryja neće nositi titulu 'princa' kao što ju nose djeca Kate Middleton i Princa Williama.

Pogledajte kraljevsku bebu Meghan Markle i princa Harryja.

 

Ključne riječi

Komentara 10

SU
sunce12345
18:07 08.05.2019.

Zvati će ga skraćeno Čiko...kao kod Zagora!

PR
prajdali100
19:32 08.05.2019.

Ipak nije Šahbaz.

SU
sunce12345
18:07 08.05.2019.

Zvati će ga skraćeno Čiko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije