Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vaše visočanstvo

Koju titulu će nositi mali Archie?

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
1/4
09.05.2019.
u 07:38

Prvorođenac Princa Harryja i Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor još uvijek nije dobio titulu. Tako su odlučili upravo njegovi roditelji.

Nakon mjeseci nagađanja o imenu kraljevske bebe, svijet je ovo popodne konačno saznao kako se dječak zove, međutim još nikome nije jasno koju titulu će dječak nositi.

Kraljevski par obznanio je to putem Instagrama, crno-bijelom fotografijom na kojoj su princ Harry, Kraljica Elizabeta, njezin suprug Vojvoda od Edinburgha, Meghan s djetetom i njezina majka Doria Ragland. Službena potvrda došla je i s dvora u 16:45: "Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa su oduševljeni što objavljuju da se njihov sin zove Archie Harrison."

Odlukom da se njihov sin zove Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Harry i Meghan implicirali su da neće izabrati titulu za svog prvog sina. Kao prvorođenac vojvode od Sussexa, Archie bi mogao postati Grof od Dumbartona, što je jedna sporednih Harryjevih titula. Osim grofovske titule, mogao bi postati Lord Archie Mountbatten-Windsor, ali umjesto toga bit će oslovljen kao Master (hrv. gospodar) Archie Mountbatten-Windsor.

Izvori tvrdi kako kraljevski par nije odabrao koristiti titule, piše Telegraph.

Pogledajte kraljevsku bebu princa Harryja i Meghan Markle.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar comandante
comandante
07:50 09.05.2019.

bolesnog li svijeta, cijeli dan čekaju da vide dijete koje zovu princem,kraljem, isčekuju mu ime... kojem se klanjaju, plaćaju mu luksuzan život, škole, putovanja, aute... zatucani britanci

DO
doktorica
08:01 09.05.2019.

ma briga nas za te dokone likove,iako i mi imamo lijepu gomilicu parazita

DU
Deleted user
08:53 09.05.2019.

Harry ionako nije Charlesov sin, tako da i ovaj mali nije plave krvi. Nitko plave krvi neće odabrati propalu afroameričku glumicu iz LA geta za ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije