Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Kaos nakon koncerta poznatog pjevača, komunalci ispisali čak 200 kazni, intervenirala i policija

Sergej Četković prvi  put je nastupio na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
26.08.2022.
u 18:27

Zbog ispisanih kazni došlo je i do razmirice između prometnih redara i građana uznemirenih njihovim djelovanjem. Sve je kulminiralo i tučnjavom između splitskog prometnog redara i građanina zbog čega je na teren izašla i policija.

Jedan od najomiljenijih izvođača u regiji, crnogorski pjevač Sergej Ćetković, u srijedu je održao veliki koncert u Splitu na Sustipanu. Danima prije koncerta interes za ulaznicama za Sergejev koncert bio je iznimno velik, a dva dana prije samog koncerta sve su ulaznice bile rasprodane. Na dan koncerta stvorile su se i velike gužve zbog kojih su reagirali i komunalni redari. Za vrijeme trajanja koncerta, kako javlja Slobodna Dalmacija, napisano je čak 200 kazni za nepropisno parkiranje. 

- Prekjučer je na području Grada Splita ispisano dvjestotinjak kazni. Zakon o sigurnosti prometa na cestama ne predviđa stavljanje zakona van snage temeljem određenih manifestacija, koncerata i sličnog - kazao je Goran Dlaka, voditelj odsjeka za redarstvo Grada Splita. 

A zbog ispisanih kazni došlo je i do razmirice između prometnih redara i građana uznemirenih njihovim djelovanjem. Sve je kulminiralo i tučnjavom između splitskog prometnog redara i građanina zbog čega je na teren izašla i policija. 

- Dana 24. kolovoza oko 23,30 sati u Splitu na području Sustipana prometni redari zatražili intervenciju policijskih službenika zbog problema s jednim muškarcem, vezano uz njihov rad i to zbog vrijeđanja. Na navedene okolnosti policijski službenici su poduzeli radnje iz svoje nadležnosti, te je utvrđen identitet muškarca. U tijeku je daljnje postupanje kako bi se utvrdile sve  relevantne činjenice i rasvijetlile okolnosti predmetnog događaja - poručili su iz policije.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke

 

Ključne riječi

Komentara 2

HR
HRVFOREVER
19:16 26.08.2022.

Bravo redari.

ZG
zgkreso
08:35 27.08.2022.

ne znam kakva je to dvorana, koje veličine i kad je izgrađena, ali ne bih se čudio jer niti zagrebačka arena (novo izgrađena , plaćena suhim zlatom) nema niti jedno svoje parkirno mjesto....bio dvaput na koncertu, parking ispod dvorane zatvoren.. dostupna obližnja neuređena livada i parkinzi od trgovina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije