Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa Fani

Cristiano Ronaldo nije dosadan, barem ne meni

fani stipković
Foto: Goran Matijašec
1/7
09.05.2016.
u 13:38

Prvih nekoliko mjeseci u Madridu bilo joj je, kaže, jako teško bez posla, ali njezina je internetska televizija Fani TV danas tamo vrlo uspješna

Na prvom festivalu sportskog dokumentarnog filma High 5 u Petrčanima sreli smo i bivšu manekenku Fani Stipković, koja je postala poznata po tome što je za TV emisiju Red Carpet intervjuirala najpoznatije svjetske nogometaše, među kojima i Portugalca Cristiana Ronalda koji igra za madridski Real.

– Sada živim u Madridu. Magistrirala sam televizijsku produkciju i menadžment. Naravno, bila je velika hrabrost napustiti Hrvatsku i siguran posao, no nije mi žao. Prvih nekoliko mjeseci bilo mi je jako teško u Madridu. Bez prijatelja, bez poznanstava, bez posla, ali s vremenom je sve došlo na svoje. Danas mogu s ponosom reći da je moja internetska televizija Fani TV vrlo uspješna – istaknula je Fani Stipković.

U Petrčanima se družila sa svojim bivšim kolegicama s modnih pista Anom Gruicom i Petrom Friganović, ali i s Goranom Milićem, od kojeg je dobila puno dobrih savjeta. – Lijepo je vidjeti i čuti da su nekadašnje manekenke danas poslovne žene. Ana je kazališna glumica, a Petra ima svoju školu joge – ističe Fani.

Drugu godinu zaredom Fani je proglašena i najprivlačnijom novinarkom Europe, što joj zasigurno laska. – Godi mi to, ali trenutačno me mnogo više zanima karijera. Puno mi je draže kada mi ljudi kažu da sam dobro napravila neku reportažu ili razgovor – veli ona. U Madridu tu i tamo ode i na nogometne utakmice Reala i Atletica. Zanima nas je li u međuvremenu još koji put razgovarala s Ronaldom?

– Nekoliko sam puta s njim razgovarala i mogu reći da nije nimalo dosadan, na pitanja ne odgovara po šabloni – kaže Fani.

Što se pak tiče noćnog života u Madridu kaže: – Iskreno, nemam pojma kakav je. Ne izlazim. Obožavam kuhati pa većinu vremena provodim doma, u kuhinji.

I neizostavno pitanje za kraj: postoji li u njezinu životu, uz karijeru, i ljubav? – Zasad ništa, no za to još ima vremena.

>>Tatjana Dragović posjetila prijateljicu Fani Stipković u Madridu

Komentara 7

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:58 09.05.2016.

i koliko si platila nove cice?

GR
grodar
14:00 09.05.2016.

A da nema love?

SA
samloomis
14:22 09.05.2016.

..to samo ti znas što radiš tamo i kako si uspila.. nisi maja šuput ali nisi puno bolja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije