Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa novinarka

Fani Stipković na svojoj Fani TV pokazala svoje prvo tetoviranje

Fani Stipković
Foto: Promo
1/5
12.01.2015.
u 17:57

FaniTV će biti online kanal gdje će se emitirati teme vezane za sport, lifestyle, showbusiness i modu, a producira ga prestižna produkcijska kuća Miravision TV koja među svojim radovima bilježiti i suradnju s E Channelom i CNN televizijom

Poznata hrvatska novinarka Fani Stipković koja posljednjih godinu i pol dana živi i radi u Madridu gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment ove nedjelje premijerno je predstavila prvu epizodu svoje televizije FaniTV koja će se emitirati na njezinoj stranici www.fanistipkovic.net i službenom YouTube kanalu.

FaniTV će biti online kanal gdje će se emitirati teme vezane za sport, lifestyle, showbusiness i modu, a producira ga prestižna produkcijska kuća Miravision TV koja među svojim radovima bilježiti i suradnju s E Channelom i CNN televizijom.

U prvoj epizodi Fani je premijerno pokazala kako je izgledalo njezino prvo tetoviranje s Leom Millaresom, poznatim tattoo majstorom i TV zvijezdom reality showa Madrid Ink, koji je između ostalih tetovirao Fernanda Torresa, Sergija Ramosa i Saru Carbonero.

Fani je svojim vjernim fanovima, kojih na društvenim mrežama ima više od 700.000 čime se svrstava među vodeće ljude u regiji, otkrila što je tetovirala, je li ju boljelo i kako se snašla s zabavnim Leom Millaresom.

>>Seksi Fani Stipković zvijezda svjetski poznatog brenda kupaćih kostima

>>Fani Stipković seksi na odmoru

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:32 13.01.2015.

tv stanica na njezinoj web stranici i na you tubeu? Nemojte, molim vas.

LE
LeonardS
14:09 20.01.2015.

Svakim danom u svakom pogledu tv- postaju sve gluplje i gluplje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije