Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrala publika

Exit opet jedan od 10 najboljih europskih festivala

exit
exit festival
08.11.2013.
u 13:19

EXIT se i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji "Best Overseas Festival"

Svjetska festivalska publika i ove je godine izglasala EXIT za jedan od najboljih europskih festivala u sklopu UK Festival Awards, najznajčajnije britanske festivalske nagrade.

EXIT se tako i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji "Best Overseas Festival", među kojima su Tomorrowland (Belgija), Snowbombing (Austrija), Benicassim (Španjolska) i drugi.

Ove godine je u sklopu UK Festival Awards-a glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cijele Europe, što je rast od preko 20 posto u odnosu na prethodnu godinu.

EXIT festival nominiran je i za najbolji veliki festival na najprestižnijoj europskoj festivalskoj nagradi – European Festival Awards, a proglašenje pobjednika u siječnju 2014. godine.

>>Upitno daljnje održavanje festivala Exit u Novom Sadu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije