Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori traju

Upitno daljnje održavanje festivala Exit u Novom Sadu

'10.07.2010., Novi Sad, Srbija - Petrovaradinska tvrdava, festival Exit jedan od najvecih festivala u Europi. KUD Idijoti. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
30.09.2012.
u 12:18

Exit je posljednjih godina postao jedan od najpoznatijih europskih i svjetskih festivala

Dalja sudbina glazbenog festivala Exit biti će poznata do sredine listopada. Najavljuje to trojac Bojan Bošković, Dušan Kovačević i Ivan Milivojev koji su osnivači i vlasnici brenda Exit.

Suočeni sa brojnim problemima trojac, prema pisanju novosadskog Dnevnika, najavljuje da bi tijek razgovora mogao ići u smjeru prijeko potrebih inovacija festivala i koncepcijskih promjena ali i hoće li se 14. Exit po redu uopće biti i održan ili ako se i održi hoće li to i dalje biti u Novom Sadu i na Petrovaradinskoj tvrđavi ili na nekoj drugoj lokaciji i u drugom gradu.

– Exit je organski vezan za Tvrđavu kao i što je povezan i bitan za Novi Sad i Srbiju. Konačno je osigurao i povoljan imidž zemlje u svijetu a i sredstva koja država ulaže festival joj višestruko vraća. Prema podacima USAID-a tijekom festivala prije dvije godine u Novom Sadu je potrošeno 15 milijuna eura, rekao je Kovačević.

Exit je posljednjih godina postao jedan od najpoznatijih europskih i svjetskih festivala. Festival su posjećivale na desetine tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta kako bi gledali nastupe u živo brojnih svjetskih glazbenih zvijezda. Hoće li tako biti i ove godine preostaje nam tek da vidimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije