Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasili se o situaciji

Evo tko je djevojka koja se gola prošetala iza novinara i našla se usred jedne od najpoznatijih preljubničkih afera

Foto: Twitter/Instagram
1/7
01.05.2020.
u 07:00

On je pak sada odlučio sve zanijekati.

Dvoje španjolskih novinara našlo se usred preljubničkog skandala, a svijet je sve gledao na videokameri.

Naime, španjolski televizijski novinar Alfonso Merlos preko kamere je u kući razgovarao s kolegom u prijenosu uživo, a u tom se trenutku iza njegovih leđa nonšalantno prošetala gola djevojka. Svijet nije toliko šokirala činjenica da su ugledali golu djevojku iza njegovih leđa, već to što ona nije bila njegova dobro poznata djevojka Marta Lopez.

Afera je dobila ime Merlos Place, a otkriveno je i da se iza njega nalazila upravo njegova kolegica iz redakcije, Alexia Rivas. 

1/2

On je pak sada odlučio sve zanijekati.

"To nisu informacije. Kada nešto ne odgovora stvarnosti, to nije informacija. Ako mislite da moje ponašanje nije bilo u redu i da postoje stvari koje nisam dobro napravio, nemam problema s traženjem oprosta, iako nisam nikome želio zlo", izjavio je za njihove medije i odlučio se ispričati Marti Lopez, koja tvrdi da su tada prolazili kroz svađe zbog njezinog bivšeg dečka. 

"Bila sam ljuta na njega četiri dana. Nije htio da napravim nešto u vezi sa svojom obitelji, što sam ja svejedno odlučila napraviti, a njemu je to smetalo. Svađali smo se", rekla je Marta, a prenosi portal Lektura

Foto: Instagram screenshot

Alexia pak tvrdi da je njoj Alfonso tvrdio da nije ni s kim u vezi te da su već tri tjedna zajedno, a zbog svega toga, ova showbiz novinarka odlučila je podići i tužbu zbog kršenja privatnosti i blaćenja. 

Alfonso je bio u vezi s Martom od prošle godine, a već su dobili i dijete.

Ključne riječi

Komentara 3

TE
terraviri
13:25 01.05.2020.

Pa ko je ne bi, vidi kako izgleda

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:07 01.05.2020.

Hehehe,...kupleraj na sve strane.

Avatar BettyBU97
BettyBU97
13:19 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije