Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska obitelj

Evo što radi obitelj Kate Middleton dok se ona bori s rakom: 'Oni su joj najveća podrška...'

Foto: Reuters
1/17
28.03.2024.
u 16:00

I dok se cijeli svijet još uvijek oporavlja od šokantne vijesti o teškoj dijagnozi Kate Middleton, princeza od Walesa kreće u borbu protiv karcinoma u kojoj će joj najveća podrška biti njezina rodbina.

Princeza od Walesa Kate Middleton (42) trenutno prolazi kroz najteže trenutke svog života. U petak je objavila šokantan video kojim je svijet obavijestila o svom zdravstvenom stanju i razlozima povlačenje iz javnosti. Princeza je kazala da joj je nakon operacije abdomena koju je napravila u siječnju dijagnosticiran karcinom te da je započela s liječenjem. Na putu oporavka veliku podršku pruža joj obitelj. 

- Ona ima jako usku grupu ljudi, posebno u Norfolku. Međutim, najveća podrška u životu su joj njezini roditelji, brat James i sestra Pippa - izjavila je ovog utorka stručnjakinja za dešavanja u kraljevskoj obitelji Katie Nicholl u intervjuu za portal Entertainment Tonight. - Iako se ne pojavljuju često na zajedničkim fotografijama, oni su uvijek tu da bi čuvali njezina leđa. Apsolutno su od velike važnosti - dodala je Nicholl koja tvrdi da Kate dolazi iz pristojne obitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

- Tijekom cijelog perioda njezinog odrastanja fokusirali su se na odgoj svoje djece, održavali ih na pravom putu te im pružali im ljubav i zato je Kate postala osobom kakva je danas - nastavlja gošća. Koliko je Middleton bliska sa svojom najužom rodbinom govori podatak da je nakon vjenčanja s princom Williamom i pridruživanja britanskoj kraljevskoj obitelji od muža tražila samo jednu stvar - da zbog novih obaveza neće morati žrtvovati vrijeme koje provodi s obitelji. Dapače, nakon što su 2011. razmijenili zavjete, princ od Walesa je postao izuzetno blizak s novopečenim puncem i punicom koji su mu poželjeli dobrodošlicu. 

Galerija: Šokantna objava kraljevske obitelji: Pogledajte naslovnice britanskog tiska jutros poslije teške vijesti

1/7

Nicholl je otkrila i što misli o načinu na koji je princezina obitelj primila najnovije vijesti: - Mislim da će osjetiti veliko olakšanje što je bolest otkrivena u ranoj fazi i biti smireni činjenicom da je u ovom slučaju kemoterapija samo preventivni način liječenja. Catherine će na raspolaganju imati najbolje liječnike na svijetu da se brinu o njoj, tako da je u sigurnim rukama. Carol i Michael su oduvijek bili nevjerojatno snažan par i također vrlo prizemni. Sada će se ujediniti i pružiti podršku svojoj kćeri. I ne samo Williamu i Kate, već i svojim unucima - završava Katie.

Vezani članci:

Podsjetimo, britanski mediji također navode kako postoji razlog i zašto je princeza tek u petak objavila vijest o svojem zdravstvenom stanju iako su korisnici društvenih mreža tjednima prije toga spekulirali o tome što se zaista događa s Kate. U petak su, naime, u Velikoj Britaniji započeli školski praznici te su Kate i William čekali taj trenutak da objave vijest kako bi zaštitili svoju djecu od medija i kako bi mogli razgovarati o stanju njihove majke.

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije