Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoznatija hrvatska navijačica

Knoll vatrenom objavom čestitala nogometašima na trofeju: Idemo Euro 2024!

Foto: Instagram
1/22
27.03.2024.
u 11:22

Najpoznatija domaća navijačica Ivana Knoll oglasila se povodom trijumfa vatrenih na prijateljskom turniru ACUD Kup koji se igrao u Kairu.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (31) na sebi svojstven način je proslavila najnoviji uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije. U kasnim jutarnjim satima javila se putem društvene mreže Instagram gdje ju prati više od tri milijuna ljudi. 

Na fotografiji postavljenoj preko storija oskudno odjevena Knoll u izazovnoj pozi ističe rezultat "4:2", ishod jučerašnje utakmice u kojoj su izabranici Zlatka Dalića nadvisili domaći Egipat. Pored rezultata stoji ponosno istaknuta hrvatska zastava, emotikon kojim se izražava oduševljenje te ruke koje aplaudiraju. U dnu fotografije piše "Idemo EURO 2024.". Ovime strastvena navijačica najavljuje još jednu navijačku kampanju u hrvatskim kockicama na velikom natjecanju, ovaj put moglo bi se reći na domaćem, njemačkom terenu, budući da je Ivana formativni dio života provela u Frankfurtu.

Foto: instagram

Ivana je život u Hrvatskoj zamijenila onim u Miamiju, ali izgleda da unatoč karijeri koju gradi u Americi njezino srce i dalje kuca za vatrene i nogomet koji ju je vinuo u medijsku orbitu. Influencerica je u prošlosti pokazala izuzetan nos za poduzetnički pothvat, spojila ugodno s korisnim te pokrenula vlastiti brend kupaćih kostima "knölldoll". Među asortimanom donjeg rublja najviše se ističe model dosjetljivo nazvan "CROkini" s uzorkom hrvatski crveno-bijelih kockica. 

Odnedavno je u Miamiju započela karijeru DJ-ice te je u međuvremenu objavila svoj prvi set. Novitetom se pohvalila na društvenim mrežama, a na YouTubeu je objavila snimku sebe kako 'miksa' i to s viklerima na glavi i mašinama za pranje rublja u pozadini.

Galerija: Šokantna objava kraljevske obitelji: Pogledajte naslovnice britanskog tiska jutros poslije teške vijesti

1/7

- Moj prvi YouTube video je vani. Idite i poslušajte moj mini DJ set - napisala je Ivana uz prigodnu fotografiju sebe iza miksete. Knoll je na toj slici posebno istaknula svoje obline, a obožavatelji su u komentarima iskazali svoje oduševljenje.

Vezani članci:

Podsjetimo, navijačica je nedavno obavijestila javnost o raskidu s dečkom nakon 13 godina veze. Dečka Antu dugo nije spominjala na društvenim mrežama, a da više nisu zajedno otkrila je dok je odgovarala na pitanja pratitelja. - Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna - izjavila je Ivana. Tvrdi da ju je život promijenio. - Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa - zaključuje influencerica. 

Njezin bivši odabranik Ante, navodno je direktor istarske tvrtke koja se bavi nekretninama. Na Ivaninom Instagram profilu zadnjih nekoliko godina nemaju nijedne zajedničke fotografije, dok je na samom početku veze često objavljivala njihove zajedničke slike s brojnih putovanja od Brazila, Lisabona do Münchena.

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
JOZO
14:59 27.03.2024.

Ljudi moji pa ovo je sve sintetika (silikoni). Gdje je tu prirodna ljepota?

PO
Polarus
12:01 27.03.2024.

Jel uspjela upamtiti ime i prezime još kojeg nogometaša osim Modrića i Lovrena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije