Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV SHEME

Evo što ćemo gledati ove jeseni na televiziji: stižu i novi showovi

28.08.2020.
u 07:00

Tijekom ljeta na Prisavlju je snimljeno sedam epizoda showa “Zvijezde pjevaju”, a prvu ćemo gledati 3. listopada. Osma, finalna epizoda ići će uživo. Nakon toga priprema se i nova sezona “A-strane”. Osim ovih emisija gledat ćemo i nove sezone “Volim Hrvatsku”, “Kod nas doma”, kao i “5.com s Danielom”

Početak rujna za domaće TV kuće s nacionalnom koncesijom znači i povratak njihovih udarnih emisija i showova koji donose nove sezone. Jesenska shema na HRT-u počinje 21. rujna, a popularni kviz “Potjera” vraća se s novom sezonom dva tjedna prije – 7. rujna, u standardnom terminu od ponedjeljka do četvrtka.

Razne novosti

Dosad je već snimljeno 40 epizoda, a novost je da su natjecatelji odvojeni pleksiglasom, zbog pridržavanja epidemioloških mjera. “Tko želi biti milijunaš” i dalje će se snimati bez prisutnosti publike, umjesto koje će se ponovno koristiti džoker “3 znalca” (Josip Buklijaš, Bruno Kirinić i Ivan Jurić), a na najbržem prstu natjecat će se četiri umjesto šest igrača.

Tijekom ljeta na Prisavlju je snimljeno sedam epizoda showa “Zvijezde pjevaju”, a prvu ćemo gledati 3. listopada. Osma, finalna epizoda ići će uživo. Nakon toga priprema se i nova sezona “A-strane”. Osim ovih emisija gledat ćemo i nove sezone “Volim Hrvatsku”, “Kod nas doma”, kao i “5.com s Danielom”.

1/12

Nova TV planira nekoliko novih projekata domaće produkcije o kojima će pravodobno informirati gledatelje, a jedan od njih svakako je šesta sezona hit-showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Počelo je nedavno i snimanje sedme sezone popularnog realityja koji ove godine stiže u novom ruhu, pod nazivom “Farma More Maslina”.

Produkcija Nove TV radi i na dramskim projektima, u pripremi su za emitiranje i zvučne strane serije te brojni filmski hitovi. Ove jeseni Nova TV prikazivat će i novi format – “Startaj Hrvatska”, koji će predstaviti poduzetnike na putu ostvarenja njihovih najvećih snova.

U četvrtak 3. rujna istraživački magazin “Provjereno” počinje svoju 14. sezonu, u kojoj nastavlja donositi nevjerojatne ispovijesti, otkrivati nepravilnosti, poticati institucije na rad te pokretati valove dobročinstva, a priče koje pripremaju već za prvu epizodu opravdat će status “Provjerenog” kao emisije koja je postala sinonim za pravdu. Lifestyle emisija “IN magazin” uskoro donosi i nove rubrike kojima će osvježiti format, a nositeljica rubrike koja počinje već početkom rujna poznata je komičarka i glumica Arijana Čulina.

Na RTL-u uskoro počinju nove epizode „Večere za 5 na selu“, u kojoj će se iz tjedna u tjedan natjecati kandidati iz raznih dijelova Lijepe Naše. Također, u planu je i prikazivanje druge sezone showa „Superpar“, u kojoj će se ljubavni parovi natjecati za laskavu titulu pobjednika i novčanu nagradu, a sve pod voditeljskom palicom jedinstvenog Enisa Bešlagića.

Zabavni sadržaji

Ove jeseni u planu je i prikazivanje pete sezone „Života na vagi“, koji se prvi put snima u Slavoniji, a koji je svojim sadržajem prikovao gledatelje za male ekrane te u prethodnim sezonama upozorio na zdravstvene i društvene probleme pretilih ljudi. I u petoj sezoni treneri će biti Maja Ćustić i Edin Mehmedović.

Od zabavnih sadržaja tu je i humoristična serija „Blago nama“, u kojoj glumačku postavu čine Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra.

U pripremi su i projekti „Brak na prvu“, čija je prva sezona obilježila proljeće 2020., kao i nova sezona omiljenog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Na RTL-u ističu i zanimljive programe na njihovim specijaliziranim kanalima. Na RTL Crimeu u nedjelju 6. rujna u 21 sat počinje iznimna biografska/kriminalistička serija o poznatom krijumčaru droge El Chapu, koju su producirali Netflix i Univision, koja nudi pogled u dramatičan i nasilan život Joaquína El Chapa Guzmána, od početke njegove zloglasne karijere 1985., kada je bio nisko pozicioniran član kartela u Guadalajari, preko uspona do mjesta čelnika kartela Sinaloa u 90-ima do pada 2016.

 

Ključne riječi

Komentara 6

MR
Mrav
09:06 28.08.2020.

Jako loše, isprazno, dosadno, jeftinio i već viđeno i popljuvano. .

DU
Deleted user
08:32 28.08.2020.

Politika će i dalje dominirat a kad to imaš onda nemaš sto gledati. Istraživačko novinarstvo je smišljeno uništeno uprav od politika. A milijunaši tarikovi me ne zanimaju ne samo mene nego i šire jer čujem sto ljudi komentiraju na tu temu

KO
Kokić
07:15 28.08.2020.

HRT uopće ne gledam. Oni su kao SDP. Pregaženi i izgubljeni. Uvijek nastrano vlasti hrpa rektalnim desničarskih alpinista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije