Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kume i prijateljice

Evo kako su Iris Livaja i Lana Pavić izgledale prije 25 godina: I danas su nerazdvojne

Foto: instagram
1/13
30.11.2023.
u 21:53

Televizijska urednica i novinarka Lana Pavić podijelila je fotografiju s kumom Iris Livajom staru 25 godina.

Televizijska urednica i novinarka Lana Pavić na društvenoj mreži Instagram objavila je predivne fotografije s monumentalnog snimanja povodom 25. godina rada modne agencije Talia Models. Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin okupila je kremu bivših manekenki koje je svojedobno i uvela u svijet showbiznisa i mode te su joj kao zahvalu odlučile sve zajedno pozirati u ovom predivnom editorijalu. Tihana je u svojoj agenciji Talia Model u posljednjih 25 godina, kao i tijekom pet godina koje je provela u Direkciji Miss Hrvatske u 90-ima, toliko visoko podignula standarde da ih drugi još pokušavaju dosegnuti.  Lejla Filipović, Iris Livaja, Anđa Marić, Jelena Orešković Atabeyki, Anita Dujić Broadfoot, Vedrana Linardić i Lana Pavić samo su neke od njih, a Branka Krstulović, Anica Kovač i Vanja Rupena, koje nažalost nisu mogle doći, i dalje slove kao žene blistave ljepote i uspješnih karijera.


- Nije kuma dugme - napisala je atraktivna Lana i dodala: - Od djevojčica do beskraja - stoji na fotografiji Lane i Iris Livaje, bivše Rajčić te ih je usporedila s njihovom fotografijom starom 25 godina. Zgodne plavuše ni danas se nisu mnogo promijenile, a poznato je i to da su svoje prijateljstvo odlučile ovjekovječiti i kumstvom. 

 

Foto: instagram

 

Ako se prisjetimo, u svibnju prošle godine ove dvije Splićanke postale su kume. Bivša manekenka Iris Rajčić, koja slovi za jednu od najljepših Hrvatica, udala se za nogometnog asa Hajdukovca Marka Livaju. Sudbonosno 'da' izgovorili su u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, a slavlje su tada nastavili u restoranu Adriatic Grašo gdje ih je zabavljala splitska pjevačica Jelena Rozga koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza. Iako se mladenka skrivala od kamera, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

VEZANI ČLANCI:

Dok je Markov kum bio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva, kraj Iris je do oltara stajala dugogodišnja prijateljica Lana Pavić koja je tada zasjala u uskoj haljini do poda. Inače, Lana je od 2015. godine u braku s Markom Kožulom, a vjenčana im je kuma bila upravo Iris Rajčić. Lana i Marko zajedno imaju dvoje djece, kćer Iris Luciju i sina Marka Aurelija, a Lana iz prijašnje veze s poduzetnikom Branimirom Brkljačem ima i kćer Laru Bornu.

 

VIDEO  Stigle divne vijesti: Lana Jurčević postala majka

 

Komentara 5

T2
Tomo_20
07:09 01.12.2023.

Nikoga to ne zanima pogotovo Iris!!!

Avatar Idler
Idler
22:57 30.11.2023.

Aj objavite Livajinu fotku prej 25 let 😆

BU
burza
08:39 01.12.2023.

A nista o Hajduku kako to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije