Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCES

Evo kako danas izgleda pobjednik 'Života na vagi': Ne natječem se ni s kim

Foto: RTL
1/11
14.07.2021.
u 08:00

"Je li se meni čini ili si ti još smršavio?", upitala je Alena Abramovića, pobjednika treće sezone showa 'Život na vagi' jedna pratiteljica.

Pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi' Alen Abramović (48) na svom je Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je istaknuo proces transformacije. "Ne natječem se ni s kim", napisao je te dodao da nema želju igrati igrice i misliti da je bolji od bilo kog drugog. "Sve što pokušavam je biti bolja osoba nego što sam bio jučer ili prije pola godine", napisao je Abramović, a uz objavu je istaknuo heštegove proces i transformacija. 

Njegovi pratitelji u komentarima su istaknuli njegovu fizičku promjenu koju su primijetili. "Je li se meni čini ili si ti još smršavio?", upitala ga je pratiteljica. "Nisam smršavio nego sam trenirao snagu neko vrijeme pa je došlo do preraspodjele", objasnio joj je svoju transformaciju pobjednik popularnog showa. Pratiteljica mu je na to odgovorila da izgleda super, a Abramović se zahvalio.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Abramović je tijekom prijave u popularni show istaknuo da mu je motiv promjena na bolje. "Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je tada. Inače, Zagrepčanin je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit nadruštvenim mrežama

 

Komentara 4

MA
Marin0021
12:31 14.07.2021.

Izgleda kao prasac u decembru.

AT
alojz.targus
11:51 14.07.2021.

Lako je tako ,što se nije i sada slikao gol.I na onoj "golišavoj "slici izgledao bi ,kao i sada ,samo da ima neku odjeću

SC
schwertransport
11:17 14.07.2021.

Ako ne vjerujes u ono sto radis nikada neces uspjeti. Puno odricanja i čvrst stav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije