Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni par

Evo gdje su Novu godinu dočekali Tia Jurčić i Mario Mamić

Mamić
02.01.2017.
u 12:46

Od 2016. godine oprostili su se u Dubaiju u Buddah baru u društvu nogometnog stručnjaka Marka Vjetrovića i njegove supruge

Veza Tije Jurčić i Marija Mamića postaje sve ozbiljnija i više se ne skrivaju. Par je Novu godinu dočekao u Dubaiju u Buddah baru u društvu Marka Vjetrovića, nogometnog stručnjaka iz Beograda i njegove supruge Višnje, manekenke koja se može pohvaliti i ugovorom s Chanelom za Bliski istok, javlja Tportal.

Sudeći po fotografijama koje je na Instagramu objavila Višnja Vjetrović, novopečeni zaljubljeni par odlično se provodio u Dubaiju. Mario i Tia zaljubili su se ovo ljeto i nedugo nakon toga Mamić se odlučio rastati od supruge Monike s kojim ima dva sina. 

Po kuloarima se šuška kako Tija s njim očekuje i prinovu. 

Dubai je Mariju i Tiji očito postala omiljena destinacija za odmor, jer upravo u Dubaiju su snimljene i prve fotografije koje je Tija objavila na svom Instagramu i tako otkrila da su par. 

Komentara 3

SX
sudbina x
17:28 02.01.2017.

Vidi se da je Tija Jurčić završila školu svog očuha i uspješno pronašla sponzora...

RI
rikavac
19:18 02.01.2017.

Bas je ovaj Mamic ljepotan i sve se djevojke lijepe na njega sto je ljepotan. Samo mogu rec fuj i da Monika i Tia imaju dobar zeludac al koga briga za zeludac kad se vidi bankovni racun i koja hiljadaa eura u ljepotana moze se sve izdrzat.

AN
anihani
00:00 03.01.2017.

Baby lutkice su interesantne izvjesno vrijeme i idu nakon izvjesnog vrimena igre u zaborav ,Monika je dama i uz to majka koja nece nikad otici u zaborav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije