Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

I Zadar je osvojio srce lijepe američke glumice Eve LaRue

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/13
03.07.2017.
u 12:10

Glumica koju pamtimo po ulozi u seriji "CSI:Miami" boravi u Hrvatskoj na odmoru i obišla je Split, Šoltu, Hvar, Dubrovnik...

Zvijezda serije "CSI: Miami", glumica Eva LaRue nastavlja svoje putovanje Hrvatskom i nakon Splita, Šolte, Dubrovnika i Korčule posjetila je Zadar.

Po dolasku u grad posjetila je gradske znamenitosti i, naravno, fotografirala se uz morske orgulje. Koliko su joj ljepote naše obale osvojile srce 50-godišnje glumice, vidi se po objavama koje je podijelila s pratiteljima na Instagramu, a u kojima je poručila:

"Svaki dio Hrvatske skriva neko veličanstveno iznenađenje." 

U jednoj od objava napisala je kako joj žao što američki turisti uglavnom našu obalu posjećuju jahtama i ne odlaze na kopno koje je predivno. 

 

1/8

 

 

Komentara 7

DU
Deleted user
12:43 03.07.2017.

za bled in postojnsku jamu nigdar ni čula a koga i zanimaju te špilje i čovječje ribice morje " in "

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:22 03.07.2017.

Trebala je isprobati i dio narodnog folklora - "Ličko rukovanje"...to je nešto slično kao rukovanje...kako da joj objasnimo?

Avatar Romčina
Romčina
13:15 03.07.2017.

Selendra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije