Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnik

Enis Bešlagić zamijenio glumu novim zanimanjem, evo što sada radi

Enis Bešlagić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
05.11.2017.
u 19:16

“Imamo uvoz i izvoz te proizvodnju čokolada koje su jako popularne u Bosni i Hercegovini i u regiji”,rekao je Enis Bešlagić

Sigurno ste se pitali gdje je nestao jedan od najduhovitijih glumaca na ovim prostorima i što trenutačno radi. Enis Bešlagić već se neko vrijeme odmara od glume, a svjetla reflektora zamijenio je novim zanimanjem - poduzetnika.

- Kod mene je mala medijska stanka, nekad ne treba ni pristajati sve raditi. Sa strane imam nekih privatnih poslova jer se ne može baš od glume živjeti, tako da čovjek nađe svoje izvore primanja. Imamo uvoz i izvoz te proizvodnju čokolada koje su jako popularne u Bosni i Hercegovini i u regiji - rekao je Enis. Na pitanje kako je biti poduzetnik, Bešlagić odgovara:

- Čovjek misli da nema prostora, ali uvijek ima dovoljno prostora da se može raditi. Kod nas ljudi ne vjeruju u rad, misle da je rad uvijek negdje vani i da će im tamo biti bolje. Enis je bio i u Tuzli na filmskom festivalu u ulozi domaćina, a zna se kakvi su Bosanci po tom pitanju. Jela, pića i humora nije nedostajalo.

- U Bosni se uvijek dobro jelo i pilo, tako da će na tome i ostati - kaže Enis. Bešlagić je redoviti sudionik brojnih humanitarnih akcija. Bio je i jedan od volontera koji su danima radili na pripremi sarajevskoga stadiona za misno slavlje koje je predvodio papa Franjo za vrijeme posjeta Bosni i Hercegovini te je i dobitnik Večernjakova pečata.

Enis dobro zna kakav sve teret, ali i odgovornost slava nosi. Nakon što je shvatio da na društvenim stranicama postoji stotinjak njegovih lažnih profila, otvorio je svoju službenu stranicu na kojoj obožavatelje i poštovatelje svog lika i djela obavještava o svojim kretanjima, ali i razmišljanjima.

- Imao sam 97 lažnih profila, događa se. Svi su željeli biti Šemso. I onda se protiv toga možeš boriti tako što ćeš otvoriti svoj pravi profil pa ćeš nekako uvjeriti ljude da je to tvoj vlastiti. Zaista je danas teško opstati u ovom svijetu IT-a gdje nismo baš neki vrsni stručnjaci - zaključio je Bešlagić. Poduzetnik ili glumac, Enis je kod nas uvijek rado viđen gost.

VIDEO: Botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 8

GR
grabice
20:34 05.11.2017.

Kao čovjek lik je ok.Upoznao ga.Budi što želiš ili što osjecaš sve ok.Samo nemoj da furaš bratstvo i jedinstvo.Jer to bratstvo i jedinstvo nas dovede do klanja Nemoj više ..majke ti...

DU
Deleted user
21:21 05.11.2017.

Ako se dobro sjećam, na prošlogodišnjoj dodjeli neke nagrade, gadno je popljuvao elite u BiH i općenito. Nakon toga, eto ravno godina prođe, a posla nema. Živimo u vremenu gorem nego u komunizmu. Ne govori istinu, liži dupence korporacijama i sve će biti ok...

BL
Blatina19
03:11 06.11.2017.

Kako los clanak. Kakve cokolade, gdje ih proizvodi, jesu li po necem posebne.... Valjda bi dijete vise reklo od ovog autora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije