Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Emotivni oproštaj naše bivše voditeljice od lavice Ene: 'Hvala ti anđele'

Foto: Instagram/Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/11
09.05.2021.
u 20:00

Bivša pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger imala je prilike susresti se s pokojnom Enom Šarac koja je preminula jučer u dobi od 26 godina.

Nakon što je jučer navečer hrvatsku javnost pogodila vijest o preranom odlasku hrabre Osječanke Ene Šarac, svog susreta s djevojkom koja se godinama borila s tumorom na mozgu opisala je i bivša voditeljica te pjevačica i spisateljica Ivana Plechinger.

- Bila je anđeo na zemlji. Jučer se samo vratila kući. Nikada neću zaboraviti kako je usred humanitarne akcije u kojoj se prikupljao novac za njezinu prijeko potrebnu operaciju, napisala ljudima: "Ono što sete mislili uplatiti za mene, uplatite za Noru Šitum, njoj je hitnije!" To je bila Ena Šarac. Počašćena sam što sam imala priliku poznavati ju i znam da nas sve od tamo, gdje joj duša sada je, voli i čuva još i više. Hvala ti anđele - napisala je u posebnoj Instagram priči o svom susretu s Enom.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Eni je prvo bio dijagnosticiran tumor na mozgu s kojim se borila 15 godina, a onda joj je otkriven i tumor na kralježnici da bi na kraju dobila i leukemiju. No, hrabra Osječanka uvijek je bila optimistična, vedra i nasmijana. 2013. dva dana nakon što je puštena iz bolnice zbog krvarenja u mozgu s hodalicom je otišla u Ekonomsku i upravnu školu te maturirala. U travnju je ponovno završila na operaciji glave jer joj je otkrivena bakterija MRSA.

- Jedan doktor mi je rekao 'pa Ena kod tebe ništa ne ide kako planiramo, nego nas namučiš 13 sati dok te ne zavolimo kao svoje dijete' - objavila je Ena prije nekoliko dana Facebooku poručivši kako je dobro.  Iako je operacija uspješno izvedena, Ena ipak ovu bitku nije dobila.

VIDEO Nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije