Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki dan

Emotivan dan za Maju Šuput: I sad ja plačem umjesto njega

Zagreb: Maja Šuput u pratnji sinčića Blooma i supruga Nenada Tatarinova dala podršku kampanji "Držat ću oči širom otvorene"
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/8
04.09.2023.
u 16:30

Doslovno je utrčao prvi dan u vrtića - napisala je Maja na Instagramu gdje je pratiteljima pokazala kako je prošao Bloomov prvi dan u vrtiću

Ovaj rujan za Maju Šuput i njezinog supruga Nenada počeo je velikom promjenom kojoj se, sudeći po Majinim objavama na društvenim mrežama najviše veselio njihov sin Bloom. Naime, maleni je danas krenuo u vrtić i bio je jako sretan zbog druženja sa svojim vršnjacima i pjevačica ga je snimila kako trkom i s osmijehom ulazi u vrtić.  - Doslovno je utrčao prvi dan u vrtića - napisala je Maja na Instagramu. Maja je na Instagram story stavila nekoliko videa prvog Bloomovog dana u vrtiću i napisala je uz jedan video:
- I sad ja plačem umjesto njega.  U komentarima su joj se javile pratiteljice i divile se koliko je maleni sladak i poručile kako će prilagodba na vrtić proći dobro.

- Sretno Bloom i lijepo se zabavi u vrtiću. Bloom sretno srce malo. Personifikacija slatkoće. Uživajte i ne brinite tako je i moj sin na prvi dan vrtića čim je ugledao autiće i kamione. Mama pala u zaborav. Koliko je to dijete slatko bože dragi. Bloom baš si odličan. Dok oni trče i raduju se prvim počecima vrtića s vršnjacima mi mame s druge strane ronimo suze što vrijeme tako brzo prođe i što ih moramo pustiti iz zagrljaja da se razvijaju...tako je to. - napisale su joj u komentarima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Cijelo ljeto obitelj Šuput-Tatarinov provela je na moru, a kroz brojne objave na Instagramu Maja je otkrila kako maleni Bloom uživa tr da je postao pravi mali zavodnik. Da je veliki šarmer pričala je i prije nekoliko mjeseci u intervju za Dnevni avaz.

VEZANI ČLANCI


– Nama je svako putovanje hit. Dijete voli i bazen i more, a kad je  klima fenomenalna, što vam više treba. Zamislite dijete cijeli dan u kupaćim na pijesku. Ljudi mu prilaze i govore da je prekrasna curica i onda kada im kažemo da je dečko, kažu da je baš šarmantan. I tako je zavodio narod oko sebe, ne znam od koga je to naslijedio. - rekla je Maja. Odgovorila je tada i na pitanje koja je tajna njezinog uspješnog braka. 

– Ne znam koja je tajna uspješnog braka. Iako smo ja i Nenad stalno skupa, realno opet svako ima svoj posao. Nenad je u kancelariji, ja sam na terenu. Mnogo vremena provodimo s djetetom, ali onda smo opet fokusirani na njega, nismo fokusirani na sebe. Na sebe smo fokusirani onda kada Bloom zaspi, onda imamo svojih pet minuta. Počastimo se često i putovanjem, tako da tada ne pričamo o poslu, jednostavno ga ostavljamo kući. Imamo mnogo tema i štošta nam se dešava tokom dana, dan nam je popunjen, temama, idejama, nema prostora za svađe, ali moram priznati da se nikada nismo ni posvađali. A rekla sam već da me vikendom nema kući, pa se poželimo. - objasnila je. 

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričati'

Komentara 5

Avatar Mican999
Mican999
08:29 05.09.2023.

Kako žena ne kuži da je stavljanje repeka na dečkovu glavicu recept za katastrofu.

Avatar brons
brons
20:46 04.09.2023.

Mali bude vreča za boks vec u osnovnoj školi

RE
Renama
14:31 05.09.2023.

Mora li dijete sttavljati na društvene mreže? Prava mama, sve će napraviti za lajk više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije