Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne razumije

Ellu razljutilo jedno pitanje obožavatelja: 'Ja to ne pitam ni dobre prijateljice'

Ella Dvornik
Foto: Youtube Screenshot
1/7
20.02.2020.
u 16:53

Budući da se u bolnici nalazi već tjedan dana, fanovi je svakodnevno pitaju je li rodila.

Ella Dvornik trenutno se nalazi u bolnici gdje će čekati porod. Naime, hospitalizirana je u 33. tjednu trudnoće zbog kolestaze i mora mirovati, a vrijeme krati odgovaranjem na pitanja fanova na Instagramu.

Budući da se u bolnici nalazi već tjedan dana, fanovi je svakodnevno pitaju je li rodila.

- Čim ne objavim post jedan dan dobijem milijun poruka u inbox dal sam rodila. Kad rodim, saznat ćete, ne brinite - napisala je Ella na Insta Story.

No, jedno ju je pitanje posebno razljutilo.

- Muško/žensko, ime? - upitao ju je jedan obožavatelj, a ona mu je odmah objavila poruku na Insta Story i odgovorila: - Treba li možda i JMBG i OIB? Meni je osobno ovo bed pitati i stvarno dobre prijateljice, a kamoli ljude koje ne znam. Ne razumijem potrebu - napisala je Ella. 

Foto: Instagram screenshot

Elli je termin 25. ožujka, no ona misli da će roditi ranije. Ranije je najavila da neće otkriti spol djeteta jer je to želja njezinog supruga Charlesa, a otkrila je jedino da su izabrali zanimljivo ime. 

Suprug joj svakodnevno dolazi u posjetu pa je tako bilo i danas, a Ella je fotkom na Instagramu otkrila i njegovo pomalo smiješno pitanje. 

- Došao mi Charles u posjetu i pitao me je jel mogu ja malo brže to - napisala je Ella uz fotku.

Ključne riječi

Komentara 16

SE
sedam
17:28 20.02.2020.

Baš te svašta pitaju, a jel gutaš?

Avatar Trpimir
Trpimir
18:39 20.02.2020.

Povuci se s instagrama, prestani se kreveljiti 24h na dan i objavljivati svaki put kad se pos.re.s, prd.es i podrignes i nitko te nece nista pitati nakazo jadna.😂😂 Da te ovi ne pitaju i da im ti ne odgovaras ne bi imala sta raditi u zivotu, to ti je sva egzistencija: kus!

DU
Deleted user
18:47 20.02.2020.

Blogerica, fanovi...?! Strava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije