Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala mnoge

Ella objavila video o danu u obitelji s dvoje djece: Pažnju ukrao Charles u donjem rublju

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
29.05.2020.
u 14:42

Ella se budi u sedam, kad i malena Lumi, a tada se budi i njezina kćerkica Balie koja ide u vrtić. Supruga Charlesa snimila je u donjem rublju i zaprijetila mu da će to objaviti.

Blogerica Ella Dvornik na YouTubeu je objavila novi video. Pokazala je pratiteljima i pretplatnicima kako izgleda najobičniji dan u njezinoj obitelji s bebom i dvogodišnjakinjom. 
Ella se budi u sedam, kad i malena Lumi, a tada se budi i njezina kćerkica Balie koja ide u vrtić. Supruga Charlesa snimila je u donjem rublju i zaprijetila mu da će to objaviti. 

Pokazala je i kako hrani bebu, te kako se Balie ponaša kad dođe iz vrtića, te kako obavlja kućanske poslove.

 

Podsjetimo, blogerica je ranije svoje pratitelje na Instagramu zamolila da joj pomognu savjetima oko problema s kojim se suočava u posljednje vrijeme. Naime,  njezina starija kći Balie mjesečari i Ella se boji da joj se nešto ne dogodi dok navečer sama ustaje iz kreveta i lunja po stanu.

  – Balie izađe iz kreveta upali sva svjetla u stanu, dođe do našeg kreveta upali svjetlo i gleda nas. I onda je ja vratim u sobu i legnem u krevet i ona zaspi kao da ništa nije bilo. Počela sam zaključavati sve sobe u stanu i stan svaku noć jer mi je zastrašujuće to mjesečarenje. Osim tih ultra creepy momenata, inače se samo posjedne i vrišti i nakon minutu legne i zaspi. Nekad se izdere ''mama'' i kad ja dođem, ona spava. Da li vam djeca mjesečare? Charles će uskoro dobiti infarkt od straha – opisala je Ella kako izgledaju večeri u kojima se Balie u snu diže. Njezini obožavatelji na Instagramu podijelili su slična iskustva sa svojom djecom i opisali su slične situacije. Ella je rekla kako ju je najviše strah da Balie ne otključa vrata pa izađe te kako je odustala od ideje da joj krevetić s ogradom zamijeni drugim krevetom. Nakon što je vidjela da mjesečari, odustala je od te ideje.  

 

Ključne riječi

Komentara 2

PI
Piksy
16:03 29.05.2020.

Curice su preslatkeee..Balie je zakon,kako je smjesna😁

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:35 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije