Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Ella Dvornik snimila sebe u bolovima: 'Opet. Ovaj put s natečenom lijevom stranom'

Foto: youtube
1/11
22.11.2022.
u 09:10

Ella Dvornik (31) javila se svojim pratiteljima na Instagramu iz autobusa i požalila kako je boli zubi, a potom je otkrila kako je stigla u Zagreb pa se požalila na niske temperature koje su ju dočekale u glavnom gradu.

Influencerica Ella Dvornik (31) javila se svojim pratiteljima na Instagramu iz autobusa i požalila kako je boli zubi.

- Opet #BusElla. Ovaj put s natečenom lijevom stranom. #zubella. Jer zubaru nisam #Htjella. Valjda bum #PreživjElla. Sve brufene sam #Pojella- napisala je Ella uz fotografiju, a potom je otkrila kako je stigla u Zagreb pa se požalila na niske temperature koje su ju dočekale u glavnom gradu.

Uvijek iskrena Ella nedavno je u objavi na društvenim mrežama prokomentirala ružne komentare koje dobiva. Objavila je kratki video koji započinje riječima 'Što ljudi misle da se dogodi kad te izvrijeđaju u komentarima'. U videu Ella je glumila nekoliko različitih uloga, a radi se o sarkastičnom komentaru. Na početku influencerica je bila u ulozi svog pratitelja koji joj upućuje negativan komentar.

Foto: Instagram
- Fuj, kako si ružna. Ne mogu vjerovati da bi itko bio s tobom, a kamoli radio s tobom – govori dok tipka komentar te potom šalje poruku. U drugoj sceni, Ella glumi samu sebe te pokazuje svoju uplašenu grimasu kada pročita komentar. Zatim slijedi treća scena, gdje Dvornik zvoni telefon.

- Pozdrav Ella! Vidjela smo komentar od usera 3904061 – započinje osoba s druge strane, a potom slijedi Ellino zaprepašteno lice.

- I s obzirom na to da je javno iznesena činjenica da si ružna, a mi smo beauty brend i bavimo se promoviranjem ljepote. Nažalost, morat ćemo prekinuti suradnju. Nažalost, to je već zaključeno! Sretno! – govori osoba nepopuštajući influencerici da nešto kaže. U sljedećoj sceni Ella telefonom razgovara sa svojom majkom Danijelom Dvornik.

Ellin sarkastičan video prikupio je velik broj lajkova, kao i komentara podrške. Čini se kako je influencerica ovim kratkim videom dobro nasmijala svoj obožavatelje.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja 

 

Ključne riječi

Komentara 8

BR
brzizestok
10:07 22.11.2022.

Neradnička ništ koristi obitelj

VI
vidum
09:30 22.11.2022.

Čini mi se da joj je natečena i gornja usna.

ZP
Zabranjen pristup
10:28 22.11.2022.

Dok se snima ne boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije